Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS opreşte studiile clinice pentru tratarea cu hidroxiclorochină şi combinaţia lopinavir/ritonavir a pacienţilor cu Covid-19 spitalizaţi, pentru că nu a redus decesele

Publicat:

Anuntul a venit in timp ce OMS a raportat peste 200.000 de cazuri noi de coronavirus la nivel mondial intr-o singura zi, pentru prima oara. Din acest total, in au fost raportate 53.213 de cazuri noi consemnate vineri, a aratat OMS. Aceste rezultate interimare ale studiului clinic au aratat ca hidroxiclorochina si lopinavir/ritonavir au redus foarte putin sau deloc mortalitatea pacientilor cu Covid-19 spitalizati, comparativ cu tratamentele standard. Investigatorii din studiile de solidaritate vor intrerupe studiile imediat”, a anuntat OMS intr-un comunicat, referindu-se la studiile

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un inceput in forța in 2024 pentru comerțul agroalimentar al UE

09:55, 27.04.2024 -  Comisia Europeana a publicat cel mai recent raport lunar privind comerțul care arata evoluția in ianuarie 2024 a importurilor și a exporturilor de produse agroalimentare din UE. Conform principalelor constatari ale raportului, comerțul agroalimentar al UE a inregistrat o creștere pozitiva. Excedentul…

Veste extraordinara pentru TAROM! Vin banii și compania se poate relansa

17:25, 26.04.2024 - Ajutorul de stat pentru TAROM a primit avizul Comisiei Europene, potrivit unor surse guvernamentale, marcand un pas semnificativ in procesul de restructurare al companiei aeriene de stat. Comisia Europeana a avizat deja ajutorul de stat pentru compania de stat TAROM, conform unor surse guvernamentale…

Tesla reduce pretul software-ului de asistenta a soferului cu o treime, pana la 8.000 de dolari

07:55, 22.04.2024 - Musk pariaza ca tehnologia va deveni o sursa importanta de venituri pentru cel mai valoros producator de automobile din lume. Dar de ani de zile nu a reusit sa atinga obiectivul de a oferi vehicule autonome, tehnologia sa fiind aflata sub un control de reglementare si legal din ce in ce mai mare. Musk…

Ministrul Adrian Caciu anunța oportunitați de finanțare de 400 de milioane de euro pentru IMM-uri in 2024

12:20, 17.03.2024 - Veste incurajatoare pentru mediul de afaceri din Romania. Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a anunțat ca sunt disponibile fonduri in valoare de 400 de milioane de euro pentru IMM-uri prin intermediul unei noi linii de finanțare. Aceasta inițiativa vine in cadrul unei noi…

Incep studiile geotehnice pentru Drumul Expres București – Targoviște. Traseul șoselei este aprobat de la sfarșitul anului trecut

10:55, 13.03.2024 - Vești incurajatoare cu privire la drumul expres București – Targoviște! In curand vor incepe forajele geotehnice prevazute in contractul pentru studiul de fezabilitate al viitoarei șosele. Anunțul a fost facut de Ionuț Savoiu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. „Pe Drumul Expres Targoviște…

Timis: Studii clinice pentru pacientii oncologici fara sanse de imbunatatire a sanatatii dupa tratamente specifice

00:40, 29.02.2024 - Bolnavii oncologici care nu mai au nicio sansa de imbunatatire a sanatatii dupa parcurgerea tratamentelor specifice pot participa la studii clinice de faza 1 efectuate de Asociatia OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp din Timisoara, sub supravegherea medicilor, ceea ce le-ar putea da o sansa de…

MINISTERUL SANATAȚII Raport saptamanal: Situația pacienților COVID-19 la ATI și evoluția virozelor respiratorii in Romania

22:30, 20.02.2024 - Ministerul Sanatatii a informat, marti, 20 februarie, ca 263 de persoane cu COVID-19 sunt internate in unitatile sanitare de profil. The post MINISTERUL SANATAȚII Raport saptamanal: Situația pacienților COVID-19 la ATI și evoluția virozelor respiratorii in Romania first appeared on Informatia Zilei…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?