Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Octavian Bellu, ce zici de ea? Direct de la Chișinău, Patricia Tanasov a făcut un număr de gimnastică ritmică de 10!

Publicat:

În a sasea ediție a sezonului 6 "Next Star", a realizat un numar exceptional de gimnastica ritmica. 

Daca inițial a cucerit juriul cu vocea ei și cu o interpretare de excepție,  - "Memory&", frumoasa concurenta din Chișinau a reușit apoi sa-l uimeasca. Și-a aruncat pelerina și a început sa se miște într-un mare fel.

&"Wow!&", a rostit juriul la unison, iar chiar a exclamat la un moment dat: &"Uitați-va la ea cum sta!&". Patricia a facut spectacol pe scena "Next Star", nu…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Neatza cu Razvan și Dani. Ionița și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Jonny Depp: ”Marele actor mi-a facut...” / VIDEO

12:40, 22.03.2024 - Ionița și Viorica de la Clejani au o relație foarte apropiata cu Johnny Deep, dupa cum chiar ei au declarat, astfel ca a fost o placere pentru celebrul actor sa ii faca un cadou fabulos lui Ionița de la Clejani. Iata ce a primit și care a fost reacția lui!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Știrile Antena Stars. Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Ramona Olaru. Care este marea pasiune a asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani: „E foarte mult” / VIDEO

20:21, 23.02.2024 - Ramona Olaru este una dintre puținele vedete de la noi sincere și asumate. Recent, asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani a vorbit despre marea ei pasiune. Iata pe ce cheltuie cei mai mulți bani Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?