Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Moșneagu, mesaj pentru părinții lui Vlad Gherman. Ce le-a transmis actrița în văzul tuturor: "Aveți un băiat care..."

Publicat:

Oana Moșneagu a luat pe toate lumea prin surprindere asta dupa ce le-a transmis parinților lui un mesaj neașteptat, care a lasat pe toata lumea fara cuvinte. Iata ce le-a spus actrița, fara a se sfii, celor care i-au dat viața actorului! Reacția neașteptata a iubitului ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

George Simion a devenit tata. Ce mesaj i-a transmis Ilincai președintele AUR

10:50, 25.04.2024 - La mai puțin de un an de la casatorie, liderul Partidului AUR , George Simion , și soția sa, Ilinca, au devenit parinți. Primul copil al cuplului este un baiat, iar tatal a ținut sa-i transmita mamei un mesaj cu acesta ocazie fericita. “Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat”, a scris Simion pe…

Ministerul de Externe rus acuza Romania ca „vrea sa anuleze cultura rusa”

23:40, 20.04.2024 - Ministerul de Externe rus a transmis autoritaților romane un mesaj in care le acuza ca vor „sa anuleze cultura rusa”. Reacția vine dupa ce Ministerul Culturii a anulat un contract prin care Ambasada Rusiei inchiriase doua cinematografe. Ministerul de Externe rus a transmis un mesaj special pentru Romania,…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, felicitați de Cristina Ciobanașu, dupa ce s-au casatorit civil. Urarea pe care le-a transmis-o actrița in cea mai importanta zi / FOTO

13:05, 07.04.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc pe 2 iunie. Printre cei care i-au felicitat pe cei doi, dupa ce au facut marele pas, se numara și Cristina Ciobanașu.

Au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, la ieșire, au constatat ca le-a disparut mașina. Cunoscuții actori romani au ajuns la Poliție!

14:40, 21.03.2024 - Actorii romani ce au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, dupa succesul care s-a bucurat premiera, au avut neplacuta surprinza sa constate ca le-a disparut mașina. Fusese parcata langa teatru.  Cunoscutul cuplu de actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman au crezut ca e o farsa in ton cu spectacolul lor…

Judecator, despre un nou ”drept fundamental”

06:50, 17.03.2024 - Adriana Stoicescu analizeaza un complicat dosar despre tineri și obiceiurile lor. Fosta șefa a Tribunalului Timiș nu se afla intr-o sala de judecata și nici nu aplica sentințe. Face insa un rechizitoriu și  interpreteaza cu uimire și indignare noțiunile de ”libertate și democrație” din”lumea noua”.…

Dupa „Fetița Zurli”, inca un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoara”

17:55, 04.03.2024 - Gașca Zurli este indragita de o mulțime de copii din Romania. Personajele simpatice au adus multa bucurie micuților, insa, acum, au fost anunțate vești neplacute. Dupa ce „Fetița Zurli” a decis sa plece din grup, Ionuț Varodi a anunțat retragerea, dorindu-și sa se implice in alte proiecte personale.


Ce parere ai despre aceasta stire?