Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Cuzino îşi întreţine silueta sărind zilnic la trambulină FOTO

Publicat:

"In general, imi place sa inot, sa alerg, sa fac zilnic cateva exercitii de kangoo jumps sau sa sar coarda", spune vedeta, citata de care, intre timp, a gasit o noua metoda de a se mentine in forma.

"Mi-am cumparat de jumatate de an o trambulina si incerc sa sar zilnic. Este amuzant si util. In plus, fac 2-3 ore pe saptamana Pilates cu o antrenoare personala turcoaica, fosta sportiva de performanta de care sunt foarte multumita", spune .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana va lua zilnic „o pauza” pentru a permite livrarea de ajutoare in Gaza

08:51, 16.06.2024 - Fortele armate israeliene au anuntat ca vor face zilnic o „pauza tactica” in ofensiva din Gaza, pentru a permite livrarea de ajutoare, transmite duminica agentia dpa, preluata de Agerpres.

Horoscop zilnic 1 iunie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sanatate

21:05, 31.05.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 1 iunie 2024, pune la dispoziție noi informații despre fiecare zodie in parte. Descopera de pe www.a1.ro ce surprize au pregatit astrele pentru unii nativi din zodiac și ce previziuni pun la dispoziție astrologii.

Alimentele anti-foame, dezvaluite de nutriționistul Mihaela Bilic. „Ne satura cu puține calorii. Fara sa ne puna in pericol silueta!”

17:00, 21.05.2024 - Nutriționist experimentat, cu o experiența bogata in domeniu, Mihaela Bilic a descoperit un secret al sanatații, care poate schimba modul in care abordam alimentația și relația noastra cu corpul nostru.  Mihaela Bilic a prezentat pe pagina sa de Facebook alimentele care ne vor ajuta sa nu mai ne lasam…

DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate

10:35, 19.05.2024 - Consumul de carne in fiecare zi ne poate cauza probleme grave de sanatate, in special daca o preparam cu ulei, are urme de arsuri sau o combinam nepotrivit. The post DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

Se vor desfașura zilnic, pe intreg teritoriul Capitalei

15:25, 29.04.2024 - Compania Municipala Eco Igienizare din Bucuresti a demarat primul tratament din cele 14 prevazute anul acesta in Programului Unitar de Actiune aprobat de CGMB, a anuntat, duminica, primarul Nicusor Dan. Tratamentele se vor desfasura zilnic, in intervalul orar 22,00 – 5,00, pe intreg teritoriul Capitalei,…

Primaria a „uitat” de un drum important de acces in Bacau. Ivancea: „Viziteu trece zilnic pe aici, dar calitatea deplorabila a carosabilului l-a lasat indiferent!”

10:30, 13.04.2024 - Un drum ce aparține de Primaria Bacau a fost lasat in parasire de municipalitate. Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacau, cere transferarea șoselei de la Primarie la CJ, pentru a putea fi modernizata. Valentin Ivancea, președinte al CJ, a fost in teren, impreuna cu Irina Argatu, primarița…

Cum a ajuns Romania ținta hackerilor ruși. Zilnic, „30.000 de evenimente relevante și cateva sute de atacuri directe”

21:30, 29.03.2024 - Directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetica, Dan Cimpean, a declarat ca de cand a inceput razboiul in Ucraina atacurile cibernetice din partea unor grupari pro-ruse sau direct legate de guvernul de la Kremlin au devenit aproape permanente.


Ce parere ai despre aceasta stire?