Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O REȚETĂ GUSTOASĂ DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

Publicat:

 Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care ni-l dedicam noua inșine

19:50, 27.03.2024 - Atunci cand ne gandim la o viata implinita e posibil sa ni se indrepte gandurile spre vreo reteta minune care sa ne ofere si garantia ca asa va fi viata noastra daca le punem toate cap la cap si respectam cele scrise in reteta.  The post TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care…

REȚETA DE PRIMAVARA Pui la gratar cu mazare

20:20, 23.03.2024 - O rețeta revitalizanta care combina pieptul de pui suculent cu mazarea dulce, aducand impreuna tradiția mediteraneana și gusturile moderne. The post REȚETA DE PRIMAVARA Pui la gratar cu mazare first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume

10:50, 11.03.2024 - Rețeta poate fi adaptata in funcție de preferințe, iar legumele proaspete sunt esențiale pentru a obține cea mai buna textura și gust. The post REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA GUSTOASA  Somon afumat

14:16, 03.03.2024 - Aceasta rețeta se remarca prin echilibrul gusturilor și prin beneficiile nutriționale ale ingredientelor utilizate. The post REȚETA GUSTOASA  Somon afumat first appeared on Informatia Zilei .

Ce pun grecii in ciorba de perișoare, de fapt. Rețeta lor este diferita, dar foarte gustoasa

23:01, 29.02.2024 - Grecia are o bucatarie diversificata, plina de preparate delicioase și speciale. Printre cele mai iubite se numara și ciorba de perișoare greceasca, ce are o rețeta diferita fața de a noastra. Ce pun ei in supa, de fapt și care este ingredientul-minune. Cum se face ciorba de perișoare in Grecia Daca…

REȚETE ASIATICE Pui “Kung Pao” : O rețeta clasica Chinezeasca

13:35, 18.02.2024 - Kung Pao Chicken, un fel de mancare iconic al bucatariei Sichuan, iși are originea in China secolului al XIX-lea, fiind apreciat pentru combinația sa unica de pui, piper Sichuan și ardei iuți, reflectand bogația tradiției culinare chinezești și adaptabilitatea sa globala. The post REȚETE ASIATICE Pui…


Ce parere ai despre aceasta stire?