Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O profesoară de Limba Română din Năsăud a murit înecată la Techirghiol

Publicat:

AZn aceastAƒ dimineaE›Aƒ, o nAƒsAƒudeancAƒ de 77 de ani a muritnecatAƒ la Techirghiol. Aceasta se afla pe litoral alAƒturi de soE›, fiicAƒ E™i cele douAƒ nepoE›ele. Femeia a fost gAƒsitAƒ A®n stop cardio-respirator E™i nu a mai putut fi salvatAƒ.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Interlopul Costel Corduneanu a murit pe patul de spital. Suferise o interventie chirurgicala la cord

12:15, 15.04.2024 - Cine a fost Costel CorduneanuOriginar din Iași, Costel Corduneanu a fost capul unei familii extinse care a avut o influența semnificativa in zona Moldovei, implicandu-se in diverse activitați la limita legii, de la afaceri cu mașini și imobiliare pana la jocuri de noroc și protecție. Corduneanu a fost…

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj in zona Casei de Cultura. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

16:20, 13.04.2024 - Tragedie la Constanta Mai multe echipaje de politie si cadre medicale s au deplasat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.30, la Casa de Cultura, acolo unde un barbat a murit.La fata locului a fost identificat un barbat care ar fi cazut de la etajul sase a unui bloc din aceasta zona.IPJ Constanta…

Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje dintr-un mall din Timișoara

19:01, 12.04.2024 - Un tanar de 23 de ani, client la un salon de tatuaje dintr-un mall din Timisoara, a murit, vineri, dupa ce i s-a facut rau in incinta salonului. Acolo au ajuns echipaje medicale si politisti, care au constatat decesul barbatului. Conform procedurilor, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

A murit O.J. Simpson, fostul star al fotbalului american. A fost acuzat și apoi achitat de o dubla crima in anii 1990

20:00, 11.04.2024 - O.J. Simpson, fosta vedeta din NFL (Liga Naționala de Fotbal American) a murit la varsta de 76 de ani. Avea cancer. In anii 1990, el a fost achitat de uciderea fostei sale soții și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga țara și a starnit controverse aprinse.

A murit primul crainc al Televiziunii Romane! Ceaușescu ii urmarea toate emisiunile

16:50, 10.04.2024 - A murit Florin Bratescu, primul crainc barbat al Televiziunii Romane! Avea 90 de ani! A fost una dintre cele mai importante figuri ale micului ecran. Timp de mai bine de jumatate de secol figura jurnalistului imprima teama prin emisiunea pe care o prezenta, ”Reflector”. Una ce a ramas in istorie pentru…

Un șofer a murit, dupa ce a intrat intr-un stalp in timp ce era urmarit de polițiști

08:51, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost urmarit in trafic a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina intr-un stalp in localitatea Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Incidentul a avut loc in noaptea de marți sp

O profesoara a murit la varsta de doar 29 de ani, dupa ce s-a prabușit in timpul orelor de curs | Urma sa devina mama in patru saptamani: ”Mi se rupe inima”

18:45, 15.03.2024 - O profesoara a murit tragic la varsta de 29 de ani. Tanara s-a prabușit, in timp ce se afla in sala de clasa. Se pregatea sa devina mama pentru prima oara și mai avea de așteptat doar o luna pana sa-și țina bebelușul in brațe.


Ce parere ai despre aceasta stire?