Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O poliţistă în bikini a prins şi a pus la pământ un hoţ de buzunare (FOTO)

Publicat:

O politista din Suedia, aflata in afara orelor de serviciu, a imobilizat un hot de buzunare, care incearca sa fure telefonul mobil al prietenei sale, in timp ce se plimbau relaxate in parc, informeaza .

Un pungas care a ales, intr-adevar, o tinta gresita"- Acesta ar putea fi rezumatul, in numai cateva cuvinte, al fotografiei ce a devenit virala pe internet, dupa ce a fost postata pe o retea de socializare.

a fost numita "politista in bikini", dupa ce a pus la pamant un hot care a incercat sa ii fure telefonul mobil chiar prietenei sale.

O fotografie…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața israeliana Eden Golan a primit amenințari cu moartea, inainte de Eurovision. Organizatorii anunta masuri sporite de paza

15:30, 10.04.2024 - Cu mai putin de o luna inainte de debutul Eurovision 2024, Eden Golan, caștigatoarea concursului de canto „Rising Star” din Israel și care va reprezenta țara la editia din Suedia, a dezvaluit ca ar fi primit amenințari cu moartea chiar pe contul sau de Instagram.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

VEZI AICI CARE ESTE SITUATIA GAZULUI CARE IESE DIN PAMANT IN CRISENI

20:20, 20.03.2024 - Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: https://www.instagram.com/ztv.ro/ Tiktok https://www.tiktok.com/@ztv.ro Threads https://www.threads.net/@ztv.ro…

Gașca Zurli s-a spart. Acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: "Trimisa Domnului pe pamant imi provoaca scarba"

10:41, 20.03.2024 - Unul dintre ei, Lulu Varodi, a venit cu explicații și a lansat acuzații grave la adresa Mirelei Retegan, pe care o acuza de destramarea trupei.Actorul a precizat ca fondatoarea grupului Gașca Zurli ar fi, de altfel, unica raspunzatoare de atmosfera copleșitoare din ultimele luni.„Urasc nedreptatea,…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!

Cine l-a ajutat pe Irinel Columbeanu sa evadeze din azi, pentru o excursie la munte?

09:30, 15.02.2024 - „Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult in viața și e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult faceau “carare” la petrecerile lui majoritatea l-au uitat… deh, nu mai are nimic de oferit…Imi amintesc…


Ce parere ai despre aceasta stire?