Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă specie de nevertebrate, descoperită în Antarctica

Publicat:

O specie, pana acum necunoscuta, de vietuitoare marine nevertebrate a fost descoperita unde nimeni nu s-ar fi asteptat: sub calota glaciara din Antarctica. Micile organisme traiesc in apa de sub stratul de gheata gros de 270 de metri. Ele au fost observate in urma unui foraj care urmarea cu totul alt obiectiv: studierea curentilor marini de adancime.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua specie politica descoperita de oamenii de stiinta: BRANISOACA! | PAMFLET

02:00, 24.05.2024 - Din primele cercetari preliminare a rezultat faptul ca ar fi vorba de o corcitura nefericita intre doua rase: PSD si SOS. Fiecare din aceasta rasa si-a adus aportul si, datorita selectiei naturale a rezultat branisoaca, o specie foarte rezistenta si adaptata perfect la conditiile noastre politice. Caracteristica…

O structura ciudata a fost descoperita linga piramidele din Giza

19:45, 16.05.2024 - O echipa de arheologi din Japonia a facut o descoperire in necropola de vest din Giza, o structura subterana enigmatica in forma de „L”. Arheologii au utilizat tehnologii avansate, fiind masurate eventualele structuri subterane. Aceștia au identificat o anomalie la aproximativ 2 metri adincime in necropola…

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Adevarul despre misterioasa piramida descoperita in Antarctica

04:45, 16.04.2024 - O noua piramida misterioasa a fost descoperita in Antarctica datorita Google Earth. Doar ca este doar un munte. Și chiar și partea "noua" a teoriei conspirației este doar o versiune refacuta a unei povești care a fost relatata de ani de zile despre piramidele de la Polul Sud, scrie iflscience.com.

FOTO. Amenzi date de polițiștii locali pentru mizeria descoperita pe unele șantiere din Timișoara

14:20, 12.04.2024 - Polițiștii locali au dat doua sancțiuni, a cate 60.000 de lei fiecare, pentru doua șantiere, iar o firma care colecteaza deșeuri a primit amenzi de 220.000 lei pentru nerespectarea legislației din domeniu.

Micile ferme iși deschid porțile pentru clienți. „Avem produse proaspete și naturale“

12:05, 10.04.2024 - Se apropie Paștele, iar gandul ne fuge mai abitir la ce vom pune pe masa, de sarbatori. O alternativa ne este sugerata de micii fermieri, care vand direct din gospodariile lor pui crescuți ca-n batatura bunicilor, lapte de capra, foarte sanatos, carne și oua de prepelița.

Motocicleta furata din Croatia, descoperita la un control de rutina al politistilor din Neamt

18:20, 28.03.2024 - Un conducator auto are mari probleme penale, dupa ce a fost tras pe dreapta de catre politistii nemteni. Avea sa se constate ca soferul avea documente false, in autovehicul fiind si o motocicleta furata.

Mina marina, descoperita in larg, in apropiere de Costinești. Forțele Navale intervin pentru a o dezamorsa

09:11, 07.03.2024 - Forțele Navale Romane au intervenit, joi, 7 martie, pentru neutralizarea unei mine marine aflate la aproximativ 4 km in larg de Costinești, anunța Ministerul Apararii, intr-un comunicat. Mina a fost vazuta, miercuri, de un localnic pescar, care a sunat la 112.MApN a anunțat ca o echipa de scafandri…


Ce parere ai despre aceasta stire?