Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă LOVITURĂ pentru Kevin Spacey după scandal. Actorului i-a fost RETRAS un premiu

Publicat:

Celebrul actor primeste lovitura dupa lovitura. Dupa ce Netflix a decis sa anuleze serialul "House of Cards" in care Spacey avea rolul principal, starul de la Hollywood a mai primit o veste bomba. International TV Academy a anuntat ca ii retrage actorului premiul onorific , pe care el urma sa il primeasca la gala din noiembrie. Academia facut anuntul luni seara, scrie NEWS.RO, citand Variety.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netflix anunța o mare lovitura: unul dintre cele mai iubite seriale va avea inca 2 sezoane

21:50, 20.04.2024 - Netflix are o veste buna pentru pasionații de seriale și anunța faptul ca serialul ”The Witcher” va mai avea inca 2 sezoane. In prezent se filmeaza sezonul 4, iar imediat dupa aceea vor incepe filmarile la sezonul 5.

Un nou divorț la Hollywood. Cei doi actori se despart dupa 13 ani de casnicie

06:25, 07.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety.

Bebe Cotimanis iși sarbatorește fiul! Cum arata acum Matei Cotimanis, baiatul cel mare al actorului / FOTO

11:51, 03.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bebe Cotimanis! Celebrul actor iși sarbatorește fiul cel mare. Bebe Cotimanis a publicat mai multe imagini cu Matei Cotimanis, prin care exprimat ce relație frumoasa și apropiata au.

Andrei Chifan, suceveanul care prelucreaza imaginea la filme pentru Netflix, Disney sau Hollywood

11:06, 26.03.2024 - La nici 29 de ani, Andrei Chifan este unul dintre cei mai apreciați specialiști in imagine digitala și efecte vizuale din lume. A devenit cunoscut in intreaga țara la inceputul acestui an, dupa ce a facut parte din echipa care a produs miniseria Shogun, ultima ecranizare a celebrei carți a lui ...

Florin Salam, in centrul unui nou scandal. Nu a mai aparut la un concert: ‘Din cauza neseriozitații artistului’

08:25, 14.03.2024 - Florin Salam lovește din nou. Celebrul manelist, recunoscut pentru problemele sale din ultima perioada, este din nou in centrul unui scandal de zile mari. Manlelistul a intrat din nou in atenția oamenilor, dupa ce nu s-a mai prezentat la un concert, spre dezamagirea tuturor fanilor. Florin Salam nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?