Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O elevă a fost trasă de păr de un profesor. Acesta a comis-o în timp ce-și aștepta sentința pentru fapte similare

Publicat:

Profesorul de sport , de la școala generala din Șanț a fost condamnat in urma cu doua zile la 4 luni de inchisoare cu suspendare. Culmea. Cu doar cateva zile inainte ca judecatorii sa se pronunțe, acesta o comitea din nou și tragea de par o copila, in timpul orelor de sport. Problemele cu […] The post O eleva a fost trasa de par de un profesor. Acesta a comis-o in timp ce-și aștepta sentința pentru fapte similare appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Adolescenta de 13 ani, trei tentative de omor intr-o școala. A injunghiat doua profesoare și o eleva

07:05, 26.04.2024 - O adolescenta in varsta de 13 ani a fost inculpata joi cu privire la tentative de omor, dupa ce a injunghiat doua profesoare si o eleva intr-o institutie scoala, miercuri, in Tara Galilor, anunta politia locala, relateaza AFP.Cele trei victime ranite cu o arma alba au fost externate.Politia a fost chemata…

Luis Rubiales, convocat de justitia spaniola pentru fapte de coruptie

07:05, 10.04.2024 - Problemele juridice se aduna pentru Luis Rubiales. Amenintat deja cu doi ani si jumatate de inchisoare in afacerea sarutului fortat, fostul sef al fotbalului spaniol va trebui sa dea explicatii pe 29 aprilie in cadrul unei alte anchete, de data aceasta de coruptie, scrie news.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?