Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine”. Mick Jagger nu vrea să le lase celor 8 copii întreaga lui avere

Publicat:

a afirmat intr-un interviu publicat recent de ca cei opt copii ai sai nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trai bine, sugerand ca si-ar putea dona averea, relateaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul ucrainean al agriculturii, suspect intr-un caz de corupție de 7 milioane de dolari

13:56, 23.04.2024 - Agenția ucraineana anticorupție l-a informat pe ministrul agriculturii, Mikola Solski ca este suspect intr-o ancheta privind achiziția ilegala de terenuri deținute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, a anunțat marți presa de la Kiev, potrivit hotnews.ro.

Gabriel Resources spera la 7 miliarde de dolari de la Romania, iar acum nu are sa ne dea 10 milioane de dolari. A deschis 4 procese

15:55, 22.04.2024 - Sechestrul pus de statul roman dupa castigarea procesului Rosia Montana a fost contestat in instanta de compania Gabriel Resources, dezvoltatorul proiectului minier blocat. Prin acest demers se incearca amanarea achitarii datoriilor in valoare de 10 milioane de dolari.

Un libanez acuzat de SUA ca transfera fonduri de „zeci de milioane de dolari” pentru Hamas a fost asasinat

23:25, 10.04.2024 - Un libanez care facea obiectul unor sanctiuni din partea SUA, care l-au acuzat ca intermediaza transferuri de bani din Iran spre gruparea islamista palestiniana Hamas, a fost asasinat in apropiere de Beirut, a dezvaluit miercuri o sursa de securitate pentru AFP, potrivit Agerpres.

Ziua Mondiala a Obezitații - 400 de milioane de copii din intreaga lume vor trai cu obezitate in 2035 ! Afla ce mananci ! Fii informat !

12:06, 04.03.2024 - Astazi, 4 martie, marcam Ziua Mondiala a Obezitații, ce are ca scop conștientizarea in randul consumatorilor cu privire la orientarea catre un stil de viața sanatos bazat pe o alimentație echilibrata, mai ales din perspectiva unei creșteri accelarate, la nivel mondial și european, a ratei de obezitate…

O colectie a lui Elton John a obtinut peste 20 de milioane de dolari la licitatii

13:20, 01.03.2024 - O colectie reunind peste 900 de suveniruri si opere de arta ale lui Elton John a fost vanduta cu peste 20 de milioane de dolari la mai multe licitatii, a anuntat joi casa Christie's, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Marea majoritate a acestor obiecte provin dintr-o resedinta luxoasa din Atlanta,…

Rod Stewart iși vinde drepturile de autor pentru 100 de milioane de dolari

20:46, 17.02.2024 - Cantarețul britanic Rod Stewart si-a vandut drepturile de publicare si de exploatare a muzicii inregistrate asociate catalogului sau in schimbul a aproape 100 de milioane de dolari, a relatat joi Wall Street Journal citat de AFP.

Decizia luata de Simona Halep, dupa audierile de la TAS. Cere daune uriașe

08:45, 16.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) a intentat un proces in care solicita daune de peste 10 milioane de dolari de la compania canadiana care a realizat suplimentul nutritiv contaminat. Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care opereaza sub numele de Schinoussa Superfoods, dupa…

Fondul suveran norvegian a pierdut 92 de milioane de dolari din cauza unei virgule. Reacția directorului: „Nu va stricați weekendul”

19:16, 14.02.2024 - Fondul suveran norvegian a pierdut 92 de milioane de dolari din cauza unei greseli intr-un tabel Excel. Suma este de doua ori mai mare decat pierderile operationale si accidentale cumulate suferite de acest fond in decurs de zece ani, din 2010 in 2020, relateaza Financial Times, citat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?