Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua hrană a viitorului! Cercetătorii au creat o proteină din aer, apă și electricitate

Publicat:

Compania finlandeza din industria alimentara , fondata in 2017, utilizeaza electricitate si CO2 captat din atmosfera pentru a realiza o substanta similara cu faina si spera ca pana in anul 2021 acest produs va ajunge pe rafturile magazinelor. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maksym Barabash: „Noile investiții ale Philip Morris in Moldova vin in susținerea viitorului european al țarii”

10:30, 02.04.2024 - In luna martie, compania Philip Morris International a prezentat in Moldova cea mai recenta versiune a dispozitivului sau de incalzire a tutunului, lansarea caruia in acest an presupune investiții de aproximativ 2 milioane de dolari. Intr-un interviu pentru Logos Press, directorul Philip Morris in Ucraina…

Cercetari internationale asupra algelor din Lacul Ursu din Sovata, preconizate a fi hrana viitorului

19:10, 18.03.2024 - Algele ulva care cresc in Lacul Ursu din Sovata fac obiectul unei ample cercetari internationale, pentru a se studia posibilitatea cresterii acestora intr-un mediu artificial, intrucat este preconizata a fi "una dintre mancarurile viitorului", a afirmat, luni, biofizicianul Peter Hantz. Acestea cresc…

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.

INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.

14:20, 13.03.2024 - Viitorul aduce tehnologii revoluționare menite sa converteasca dioxidul de carbon din aer direct in alimente alternative precum carne, lapte și oua. The post INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.…

Peștii devin tot mai mici din cauza creșterii temperaturii apei

03:45, 02.03.2024 - Un studiu recent al Universitații din Tokyo arata ca peștii din vestul Oceanului Pacific de Nord au devenit mai ușori in ultimele decenii din cauza creșterii temperaturii apei, care le-a limitat sursele de hrana. Cercetatorii au analizat 13 specii de pești și au constatat ca greutatea lor individuala…

Specialiștii elvețieni au creat un robot care se poate deplasa prin artere pentru a trata pacientii cu AVC

11:35, 17.02.2024 - O echipa de specialisti de la Laboratorul de robotica al ETH Zurich, in colaborare cu mai multe spitale din Elvetia, a creat un robot actionat magnetic care ar putea fi folosit pentru a trata persoanele care sufera un accident vascular cerebral (AVC), informeaza News.ro. In cazul accidentelor vasculare…

Au aparut rezultate promitatoare privind tratarea bolii Charcot

00:10, 02.02.2024 - Un studiu american efectuat pe soareci a dezvaluit un nou tratament promitator pentru boala Charcot, o afectiune fatala, care nu are in prezent un tratament eficient cunoscut, a transmis recent AFP, potrivit Agerpres. Boala Charcot, cunoscuta si sub numele de scleroza laterala amiotrofica (SLA), afecteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?