Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi detalii cutremurătoare în cazul poliţistei violate

Publicat:

a povestit a trebuit sa sustina un examen important in anul 2011. a ajuns astfel in biroul lui . Comisarul sef i-a spus in fata ca de el depinde sa promoveze toate probele ''A incuiat usa si mi-a spus exact ce vrea de la mine. A inceput sa ma loveasca si sa ma injure. Atunci a fost pentru prima data cand m-a violat.'',a  povestit cu lacrimi in ochi femeia.

  a mai declarat ca Barbu a dus-o si la , seful Politiei din Olt.''M-a pus in genuchi si m-a obligat sa ii fac ... ....Nu sunt…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Șeful IGP a impartașit detalii despre cazul exploziei din capitala

17:36, 10.06.2024 - Explozia dintr-un tomberon din capitala ar fi fost provocata de niște petarde, și nu de grenade, așa cum se specula inițial. Asta a spus șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernauțeanu. Barbatul ranit in urma incidentului se afla in continuare in spital, in stare de gravitate medie.…

GURA ȘUȚII: Noi detalii in cazul barbaților acuzați de tentativa de omor. Șapte persoane sunt cercetate in cauza

11:20, 17.05.2024 - Investigații desfașurate de procuror și polițiști pentru documentarea activitații infracționale a mai multor persoane implicate intr-un conflict spontan cu multiple victime Ca urmare a probatoriului administrat de catre un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița, cu sprijinul polițiștilor…

Detalii noi in cazul crimei din Crangași. Ucigașul de 16 ani era poreclit 'Beleaua' și era in atenția poliției

10:45, 17.05.2024 - Cel mai tanar dintre agresori, de numai 16 ani facea kickboxing de performanța și ii placea sa se prezinte ca o persoana extrem de violenta de care oamenii ar trebuie sa se fereasca.Foto: gandul.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Noi detalii in cazul descoperirii macabre de la Uliești. Exista echipe de cautare la fața locului

16:45, 06.04.2024 - Avand in vedere sesizarea efectuata, la data de 5 aprilie a.c., cu privire la descoperirea unui cadavru pe un camp, in proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, in satul Olteni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dambovița este imputernicit sa aduca…

(video) O mașina a poliției, luata pe sus de mai mulți barbați, la Cantemir, dupa ce a blocat o ambulanța

15:40, 03.04.2024 - O mașina a poliției a fost luata pe sus de cațiva barbați, dupa ce aceasta a blocat accesul unei ambulanțe, care era intr-o misiune de serviciu. Cazul a avut loc astazi, la Cantemir, iar imaginile video au aparut pe rețelele de socializare.

Detalii cutremuratoare in cazul studentei ucise la Timisoara: omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei

10:25, 23.03.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul cazul tinerei de 21 de ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Timisoara. Polițiștii au stabilit ca studenta de la Medicina gasita moarta a fost omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect este iubitul fetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?