Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ninsori slabe în următoarele zile. Cât de frig va fi

Publicat:

In urmatoarele 24 de ore, in tara se va mentine vreme geroasa. si Soroca se asteapta pana la minus sapte grade. Tot atatea vor fi și la Balti, iar la Orhei vor fi minus cinci grade Celsius. Minus trei grade se vor inregistra la Tiraspol, Leova si Comrat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme capricioasa. Ninsori ca in toiul iernii, in plina primavara, dupa temperaturi de peste 30 de grade VIDEO/FOTO

11:21, 20.04.2024 - Dupa ce zilele trecute s-au inregistrat temperaturi chiar și de peste 30 de grade Celsius in unele regiuni din țara, acum a nins ca in toiul iernii in zonele montane.Mai multe imagini postate pe rețelele de socializare au surprins ninsori abundente in satele din Munții Apuseni. In Maramureș, de exemplu,…

O saptamana cu trei anotimpuri. Dupa maximele de 34 de grade Celsius de azi, vin ploi și ninsori

11:20, 15.04.2024 - Saptamana aceasta vom avea trei anotimpuri. Astazi vor fi temperaturi care se vor apropia de pragul caniculei, in sudul țarii, apoi vremea se va raci brusc, va ploua peste tot, iar la munte va ninge.

Prognoza meteo, duminica 17 martie. O zi cu ploi slabe și cer innorat. Frigul iși va face simțita prezența

07:16, 17.03.2024 - Duminica, vremea se va menține caracteristica acestei perioade din an, conform prognozei ANM. Se așteapta temperaturi mai ridicate in sud și estul țarii. Cerul va fi innorat in prima parte a zilei, in diverse regiuni ale Romaniei. Vor fi semnalate ploi slabe, care se vor intensifica in vest, centru…

Vremea se schimba radical. Lapovița, ninsori și temperaturi care coboara pana la minus 8 grade in unele zone

14:00, 05.03.2024 - Vremea se schimba radical zilele urmatoare. Maine ploile vor acoperi majoritatea zonelor, apoi vremea se va raci brusc. In a doua parte a saptamanii temperaturile nu vor mai trece de 11 grade Celsius.

Cum arata hotelul din gheața, din apropierea Cercului Polar. O romanca a lucrat acolo: „Am avut zile cu minus 35 grade Celsius”

15:50, 13.02.2024 - O romanca din Valcea a luat parte la construirea celui mai mare hotel de gheața din lume, in apropiere de Cercul Polar. Monica Popescu este singura persoana din Romania implicata intr-un astfel de proiect, care a presupus construirea și amenajarea unui hotel exclusiv din gheața, la -5 grade Celsius.

Prognoza meteo, 1 februarie: vreme mai calda in prima zi a lunii. Unde se anunța lapovița și ninsori

10:50, 01.02.2024 - Ziua de joi, 1 februarie, ne aduce temperaturi ridicate fața de cele din zilele precedente, intrucat maximele termice se vor situa intre 4 și 12 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -6 și 4 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

”Mica Siberie” In ce oraș din Romania s-au inregistrat -23 de grade, in aceasta dimineața

12:40, 30.01.2024 - Minus 23 de grade Celsius s-au inregistrat la Intorsura Buzaului. Potrivit meteorologului Ovidiu Campean, de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud din Sibiu, si urmatoarele nopti vor fi la fel de geroase, prognozele indicand valori de minus 20 de grade Celsius in aceasta zona, scrie Agerpres.ro.…

Prognoza meteo – luna februarie. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

09:11, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut publica prognoza in perioada 29 ianuarie – 26 februarie pentru intreaga țara. Vremea va fi mai calda decat cea specifica perioadei in primele doua saptamani, iar precipitațiile vor fi excedentare pe parcursul intregii perioade prognozate, in aproape…


Ce parere ai despre aceasta stire?