Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natură încremenită la minus 20 de grade

Publicat:

Ultimele nopți au fost geroase. Frigul patrunzator a facut ca natura sa incremeneasca. Mercurul din termometre a scazut și la -20 de grade in zonele inalte din sudul județului Hunedoara. In stațiunile montane din , natura a ințepenit. Zapada a devenit un inveliș gros pentru copaci.

Nici pe timpul zilei, temperaturile nu au fost generoase, acestea s-au menținut sub 0 grade, insa, chiar și așa pe partii au fost pasionați ai sportului alb.

Marea de alb degaja o lumina rece care ofera impresia ca toata natura a incremenit, chiar daca razele soarelui mangaie imprejurimile.

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

IMAGINILE ZILEI: Aprilie pe DN 7A, la limita dintre județele Hunedoara și Valcea

14:15, 23.04.2024 - IMAGINILE ZILEI: Aprilie pe DN 7A, la limita dintre județele Hunedoara și Valcea, este iarna in toata regula. Iarna s-a intors in zonele de munte, iar in restul țarii ploile și vantul iși spun cuvantul. In unele zone stratul de zapada a imbracat peisajul intr-mantie alba. Frigul și zapada s-au intors…

Valea Jiului, in straie de iarna

10:51, 22.04.2024 - Locuitorii Vaii Jiului au avut, in aceasta dimineața, o surpriza de proporții. Un strat subțire de zapada s-a așternut peste natura proaspat inverzita. Pomii au trecut prin ciclul de inflorire deja, fiind in etapa de legare a fructelor, existand riscul ca temperaturile scazute sa afecteze roada din…

Au fost minus 10 grade in depresiuni in aceasta dimineața, weekendul continua cu vreme rece și ploi. Cand incepe sa fie mai cald

10:35, 20.04.2024 - Urmeaza un weekend cu vreme rece și ploioasa, iar aceasta tendința se va pastra și pe parcursul saptamanii viitoare. Sambata dimineața au fost minus 10 grade Celsius in depresiuni. In multe zone au fost 0 grade.

(VIDEO) Viscol și minus 5 grade Celsius la Ranca

10:50, 18.04.2024 - Este viscol in stațiunea montana Ranca, din județul Gorj. Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, intre kilometri 34 și 59 de pe DN 67 C – Transalpina se inregistreaza viscol, ceața și gheața. Drumarii au suspendat deszapezirea intre Ranca și Obarșia-Lotrului.

Incepe refacerea DN7A, spectaculosul drum din „Elveția Romaniei”. Doar turcii au depus o oferta VIDEO

18:00, 04.03.2024 - Drumul național care leaga Valea Oltului de Valea Jiului, precum și județele Valcea și Hunedoara, va intra in reabilitare pe o porțiune de peste 20 de kilometri, investiție care va costa aproximativ 100 de milioane de lei.

Credeați ca am scapat de frig? Vin temperaturi cu minus in zona Turzii!

09:55, 04.03.2024 - Deși primavara se instaleaza pe zi ce trece, nu vom scapa de episoade de frig, chiar din a doua parte a acestei saptamani. Avem temperaturi peste normalul acestei perioade, insa in zilele urmatoare vremea se va schimba ușor, anunța Administrația Naționala de Meteorologie. Temperaturile minime vor deveni…

Gaia, portretul din frunze uscate și zapada facut de un tanar din Hunedoara. "M-am urcat in copaci ca sa imi iau puncte de reper"

14:25, 08.02.2024 - Portret inedit realizat, zilele trecute, de un tanar din Hunedoara. Cu ajutorul zapezii și a frunzelor uscate, artistul a "creionat" un portret de femeie de aproape 500 mp. A numit-o Gaia, iar rezultatul celor 9 ore de munca a facut ca imaginile surprinse din drona sa devina virale. "M-am urcat in copaci…

Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada

03:00, 08.02.2024 - Frunzele uscate si putin omat pot crea adevarate opere de arta. Asta ne demonstreaza un artist din judetul Hunedoara. Articolul Arta pe omat: Un tanar din Hunedoara, creatie spectaculoasa cu frunze uscate pe zapada apare prima data in Money .


Ce parere ai despre aceasta stire?