Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muştele pot transmite bacterii mai periculoase decât se știe. Picioarele şi aripile lor, cea mai mare diversitate microbiană

Publicat:

Muștele pot transmite bacterii mult mai periculoase decat se credea anterior, chiar si in urma unor ''vizite'' foarte scurte pe alimente, arata un studiu realizat la Colegiul stiintific Eberly din cadrul din .

Citeste articolul mai departe pe tvr.ro…  

Sursa articol: tvr.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bacterii periculoase, descoperite in mancarea consumata de fetita de 4 ani care a murit impreuna cu bunica ei

11:50, 03.05.2024 - Au venit primele rezultate ale analizelor de laborator din probele prelevate de catre inspectorii sanitar-veterinari in cazul fetiței care a consumat peste de la magazinul din sat si a murit la scurt timp impreuna cu bunica ei. Citește și: Fosta contabila a Primariei Corbi, condamnata la 6 ani de inchisoare.…

Orientul Mijlociu e un butoi cu pulbere, iar americanii vor sa intervina decisiv: Hamas sta tare pe poziție

15:36, 01.05.2024 - Statele Unite sunt 'determinate' ca Israelul si Hamas sa incheie 'acum' un acord de armistitiu, asociat cu eliberarea ostaticilor, dupa aproape sapte luni de lupte in Fasia Gaza, a declarat miercuri secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, transmite AFP, transmite Agerpres.

Cat de periculoase sunt insectele din specia Rinhatiana cracentis, supranumite și "muștele cu toc". Pana și cercetatorilor le dau fiori  

14:46, 27.04.2024 - A fost descoperita o noua specie de insecte, Rinhatiana cracentis, supranumite și "muștele cu toc", dupa ce un grup de cercetatori a instalat o serie de capcane asemanatoare unor corturi in speranța de a prinde insecte in timp ce zburau prin padurea tropicala, in Madagascar, o țara insulara. Cat de…

Premierul Ciolacu, mesaj puternic din Qatar pentru Israel și Iran: Reținere imediata pentru prevenirea unor evenimente periculoase

13:20, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat dupa intalnirea cu omologul sau din Qatar ca prin prezența sa acolo iși dorește sa transmita un mesaj puternic ca Romania este alaturi de Qatar, pentru ca impreuna cu Statele Unite și partenerii din Uniunea Europeana sa susțina eforturile de pace și pentru restabilirea…

Fost comandant la Bazei 71 Aeriana Campia Turzii distins cu „Emblema de Onoare”

13:06, 20.03.2024 - Fostul comandant al Bazei 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu”, general de flotila aeriana, Leonard Baraboi, a primit o noua distincție militara. Este vorba despre „Emblema de Onoare”. „In data de 14 martie 2024, la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene, secretarul general doamna Georgeta GAVRILA…

O noua specie de ploșnițe: Sunt in Europa și ar putea transmite boli periculoase

10:50, 15.02.2024 - Unii specialiști sunt ingrijorați ca o noua specie de ploșnițe de pat, existente in Europa, ar putea raspandi boli periculoase pentru oameni, ca hepatita sau maladia Chagas cu potențial letal. Multe țari, ca de altfel și Romania, se confrunta cu invazia ploșnițelor, care reușesc sa se instaleze in camere,…

Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

10:15, 12.02.2024 - Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic, cunoscut si sub numele de disfunctie circadiana cronica, cu un risc crescut de cancer hepatic. Un studiu publicat recent in Statele Unite aduce primele dovezi in acest sens, informeaza News.ro. Un studiu recent condus de cercetatori de…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?