Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Municipalitatea din Veneţia introduce noi tarife pentru a combate turismul excesiv

Publicat:
Municipalitatea din Veneţia introduce noi tarife pentru a combate turismul excesiv

Municipalitatea din Venetia a inceput marti sa puna in vanzare bilete de intrare de cinci euro, o taxa aplicata primavara si vara turistilor care vin doar pentru o zi in , victima a turismului in masa, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papa Francisc avertizeaza, la Venetia, impotriva turismului excesiv care afecteaza orasul / VIDEO

16:30, 28.04.2024 - Papa Francisc avertizeaza din nou, duminica, la Venetia, in Italia, impotriva impactului turismului excesiv asupra mediului, la o slujba cu 10.000 de credinciosi, in Piata Sf. Marcu, si cere ”atentie fata de casa noastra comuna”, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Primarul Venetiei, multumit de rezultatele introducerii biletelor de acces in oraș

14:25, 26.04.2024 - Primarul Venetiei, Luigi Brugnaro, a declarat ca este un succes introducerea, de joi, a biletelor de acces in valoare de 5 euro pentru vizitarea orașului. Masura a fost luata in cadrul eforturilor de limitare a fluxurilor de turisti. Orasul impune aceasta taxa in mod experimental, pentru o perioada…

Veneția introduce o taxa de intrare de 5 euro incepand de joi

08:30, 24.04.2024 - Veneția introduce o taxa de intrare de 5 euro incepand de joi. Veneția introduce taxa de intrare de 5 euro pentru turiști in weekenduri, incepand cu 25 aprilie. Masura are ca scop reducerea aglomerației in oraș și va fi valabila pana la jumatatea lunii iulie.

EXPERIMENT INEDIT Vizita la Veneția se va putea face doar cu rezervare online

11:05, 08.04.2024 - Primarul Veneției a introdus o taxa de intrare in oraș. Incepand cu 25 aprilie, turiștii de o zi vor fi taxați cu 5 euro pentru 29 de zile de varf din aceasta primavara și vara urmatoare. Accesul va fi restricționat la 40.000 de vizitatori pe zi, care vor fi obligați sa iși rezerve biletele online in…

Veneția introduce taxa pentru turiști, din 25 aprilie

17:10, 05.04.2024 - Turiștii care vor sa viziteze Veneția vor trebui sa achite un bilet de o zi, incepand din 25 aprilie 2024.Joi, 4 aprilie, primarul Luigi Brugnaro, citat de Il Giornale, a spus ca va fi o taxa de 5 euro. Acesta a subliniat ca nu exista nicio intenție de a inchide orașul, ci doar de a proteja laguna de…

Comisia de la Venetia critica Ungaria pentru infiintarea „Biroului de protejare a suveranitatii”

13:20, 19.03.2024 - Comisia de la Venetia, organ consultativ al Consiliului Europei, a criticat infiintarea in Ungaria a unei autoritati responsabile cu „protejarea suveranitatii” tarii de ingerinte straine. Comisia se declara ingrijorata de „efectul sau disuasiv asupra dezbaterii democratice”.

Primavara city-break-urilor: Zboruri spre Europa la sub 50 euro. Iata destinațiile unde romanii pot zbura la super-tarife!

17:45, 12.03.2024 - In topul destinațiilor europene spre care vor zbura romanii in aceasta primavara se numara: Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona, Bruxelles, Mallorca și Veneția. Peste 56% dintre romani și-au rezervat zborurile din timp, cu 31-90 de zile inaintea datei de plecare. Prețurile zborurilor incep sa creasca…

(foto/video) BCS a protestat la ANRE impotriva „politicilor de genocid” ale guvernarii si a cerut tarife mai mici: „Conducerea a adus țara la sapa de lemn”

19:35, 28.02.2024 - Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a organizat astazi o acțiune de protest in fața Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica impotriva „politicilor de genocid ale guvernarii” și a cerut tarife mai mici la resursele energetice.


Ce parere ai despre aceasta stire?