Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Morți și răniți într-un incendiu care a avut loc la un restaurant din Madrid. Un ospătar, vinovat de tragedie FOTO

Publicat:

Doi barbati au decedat, iar alte zece persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la un restaurant din capitala spaniola Madrid, au anuntat sambata serviciile de urgenta madrilene.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi morti si 11 raniti in nordul Elvetiei, in explozii accidentale urmate de un incendiu intr-o parcare subterana.

12:30, 14.06.2024 - Doua persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite usor joi seara in mai multe explozii accidentale intr-o parcare subterana la Nussbaumen, in nordul Elvetiei, anunta vineri intr-un comunicat politia, relateaza AFP.

Tragedie feroviara in Cehia: 4 morți și 27 de raniți dupa coliziunea a doua trenuri – VIDEO

13:25, 06.06.2024 - Un tren de pasageri care se indrepta spre Ucraina a intrat in coliziune frontala cu un tren de marfa in apropierea orașului Pardubice din Cehia, joi seara, provocand o tragedie feroviara. Cel puțin 4 persoane au murit și alte 27 au fost ranite, potrivit autoritaților cehe.

Tragedie pe calea ferata! Patru morti si zeci de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Cehia

07:31, 06.06.2024 - "Patru pasageri au suferit rani care au dus la moartea lor", a declarat Alena Kisiala, purtatoare de cuvant a serviciilor locale de salvare, pentru televiziunea publica ceha, relateaza AFP.Referindu-se la "un mare dezastru", premierul Petr Fiala a transmis condoleante. "Cu totii ne gandim la victime…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Incendiu devastator in București: Doi morți și mai mulți raniți

19:46, 13.04.2024 - Un incendiu violent a izbucnit sambata, 14 aprilie 2024, la un imobil de tip P+8 situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din București. Pompierii au intervenit sambata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de opt etaje, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul București, a anunțat Inspectoratul…

VIDEO. Doi morți și 9 raniți intr-un incendiu puternic la un bloc cu opt etaje din București

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, la un bloc cu opt etaje din Bucuresti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Zece adulti si un copil au primit primul ajutor de la echipajele SMURD. Doua dintre victimele adulte au murit.

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?