Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mort de beat, un pieton s-a angajat intr-o cursa cu obstacole. A ajuns la spital

Publicat:

Mort de beat, un pieton s-a angajat intr-o cursa cu obstacole. A ajuns la spital Ziua alegerilor nu a fost una fericita pentru un pieton. Mort de beat, a ajuns la spital dupa ce si-a riscat viata in incercarea de a trece strada.

Duminica dupa-masa, în jurul orei 15:10, un apahidean de 36 de ani s-a angajat neregulamentar în traversarea strazii Aurel Vlaicu, în apropierea podului, escaladând separatorii de mers montati în zona. Nu a reusit sa ajunga pe cealalta parte, întrucât un sofer de 40 de ani din Suceava l-a surprins si l-a lovit din plin.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoturism cautat de autoritațile irlandeze, oprit la frontiera

13:55, 13.06.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat la controlul de frontiera un autovehicul cautat de autoritațile din Irlanda. Mașina a fost indisponibilizata la sediul instituției, iar in cauza se fac cercetari sub aspectul savarșirii infracțiunii de tainuire. Miercuri, 12 iunie a.c., in jurul orei 18.00,…

Un roman a ramas fara 11.400 euro vrand sa cumpere o autorulota de pe Facebook. Cum au acționat escrocii

16:35, 27.05.2024 - Un barbat din Suceava a fost escrocat cu 11.400 de euro cand a vrut sa cumpere o autorulota de pe un site-fantoma gasit pe Facebook. Polițiștii au intocmit dosar penal, dar mai mult ca sigur pagubitul nu-și va mai recupera niciodata banii.

Batran de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș, prins „parfumat cu alcool” la volan. Ce alcoolemie avea barbatul

12:01, 15.05.2024 - Batran de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș, prins „parfumat cu alcool” la volan. Ce alcoolemie avea barbatul Batran de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș, prins „parfumat cu alcool” la volan. Ce alcoolemie avea barbatul Polițiștii din Roșia de Secaș au depistat un barbat de 68 de ani, in data…

Atenție șoferi. Aglomerație pe autostrada Deva-Nadlac. Coloana de mașini se intinde pe 2,5 kilometri

13:00, 01.05.2024 - Este aglomerație, miercuri, pe autostrada Deva-Nadlac, pe sensul Nadlac spre Deva, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, unde s-a format o coloana de 2,5 kilometri. Polițiștii recomanda folosirea rutelor alternative.

BMW de 25 de mii de euro, confiscat la Nadlac

11:45, 25.04.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac au depistat un cetațean roman care a incercat sa treaca frontiera cu un autoturism in valoare de aproximativ 25.000 de euro, cautat de autoritatile din Germania.

Un barbat din Suceava a dezgropat un mort pentru ca i-a aparut in vis. Raposatul i-ar fi transmis ca este inca in viața

18:10, 02.04.2024 - Polițiștii din localitatea suceveana Ipotești au fost sesizați marți, 2 aprilie 2024, printr-un apel la 112 de catre preotul paroh al bisericii cu hramul „Sfanta Treime” din Corocaiești, despre faptul ca un mormant situat in cimitirul nou a fost profanat.

Constanta: Atentie soferi! Nu functioneaza semafoarele din intersectia de la Casa de Cultura (GALERIE FOTO)

09:20, 01.04.2024 - Astazi 1 aprilie 2024, semafoarele de la intersectia bulevardelor Alexandru Lapusneanu cu IG Duca nu functioneaza. Pentru a se debloca circulatia la fata locului se afla un echipaj de politie. Politistii dirijeaza circulatia pana la remedierea problemei. Traficul este ingreunat in special pe bulevardele…

O femeie care facea curațenie a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Roman

08:45, 30.03.2024 - Vineri seara, in orașul Roman din județul Neamț, o femeie care se ocupa de curațenie a cazut de la etajul 4 al unui bloc. Din fericire, a aterizat pe o zona cu vegetație și a fost imediat transportata la spital.  Polițiștii au fost sesizați, vineri seara, prin apel la 112, cu privire la faptul…


Ce parere ai despre aceasta stire?