Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Tatoiu, zi de naștere departe de casă! Ce cadou special a primit din partea fiului său. Tânărul i-a dat o veste mare! „Dumnezeu mă iubește”

Publicat:

a avut parte anul acesta de o zi de naștere neobișnuita, deoarece a petrecut-o la mare distanța de casa. Chiar și așa, fiul ei a avut grija sa-i aduca zambetul pe buze cu un cadou extrem de special!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei

19:25, 11.04.2024 - Ziua de naștere este intotdeauna o ocazie speciala, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabila. Daca anul trecut a ales sa iși serbeze ziua de naștere acasa, la Galați, inconjurata de familie, anul acesta, a sarbatorit alaturi de prieteni. Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri,…

Tatal unui elev ucigaș dintr-o școala din SUA risca pana la 15 ani de inchisoare: adolescentul a primit pistolul drept cadou de Craciun

10:20, 15.03.2024 - James Crumbley, tatal adolescentului responsabil pentru un tragic incident dintr-un liceu din Michigan, risca pana la 15 ani de inchisoare, intr-un proces care a avut loc la scurt timp dupa condamnarea mamei baiatului.

CADOU SPECIAL Papa Francisc a  primit de la Olaf  Scholz mingea  oficiala – EURO 2024

09:06, 04.03.2024 - Aflat la Roma, unde a avut loc Congresul Partidului Socialistilor Europeni (PES), cancelarul german Olaf Scholz a fost primit, la Vatican, intr-o audiența privata, de Papa Francisc. The post CADOU SPECIAL Papa Francisc a  primit de la Olaf  Scholz mingea  oficiala – EURO 2024 first appeared on Informatia…

Cine este fotbalistul roman care a primit cadou de la Gigi Becali un apartament. Salariul pe care Latifundiarul din Pipera i-l ofera jucatorului / FOTO

11:40, 02.03.2024 - Gigi Becali are planuri mari cu echipa lui, iar pentru asta vrea sa iși țina cei mai buni jucatori langa el. Un fotbalist cunoscut de la echipa sa a primit din partea lui un apartament, asta dupa ce i-a fost marit și salariul. Iata despre cine este vorba!

Ce cadou au primit Mihai Gainușa și Oana Paraschiv de la colegii din radio, inainte de plecarea in Asia Express - Drumul Zeilor

14:30, 29.02.2024 - Mihai Gainușa și Oana Paraschiv au primit un cadou induioșator din partea colegilor de la radio, chiar inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc in aventura vieții lor alaturi de doua talismane norocoase.

Mama lui Alexei Navalnii ar fi primit un ultimatum in privința inmormantarii fiului sau: "Un anchetator a sunat-o"

19:01, 23.02.2024 - Mama lui Navalnii a primit un ultimatum: fie accepta o inmormantare secreta fara adio public, fie Alexei va fi ingropat intr-o colonie. Aceasta a fost informata ca trebuie sa fie de acord cu inmormantarea "secreta" in termen de trei ore. 


Ce parere ai despre aceasta stire?