Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment penibil pentru un iepuraş Playboy. Botezatu i-a uitat complet numele: "Chiar nu mai ţin minte"

Publicat:

In urma cu doi ani, era fotografiat pe o plaja din Mamaia, in timp ce se saruta cu foc cu .

Pus in legatura cu tanara, care a pozat si in Playboy, designerul s-a fastacit si a recunoscut, intr-un final... ca nu mai stie cum o cheama. "Eu imi aduc aminte ce s-a intamplat atunci, dar nu mai stiu numele", a spus el, la .

Dupa ce "secretul" i-a fost dezvaluit, lui Bote i-a mai revenit memoria, dar nu complet. "A... da, stia ca Raluca sau cam asa ceva", a spus el, in direct.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum trebuie sa fie femeia „perfecta” pentru Catalin Botezatu. La ce aspecte este atent designerul: „E bine sa dominați barbatul!” / VIDEO

09:36, 17.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Catalin Botezatu a vorbit despre cum trebuie sa fie femeia „perfecta”. Iata la ce aspecte este atent celebrul designer, dar și ce declarații a facut cu privire la acest subiect important!

Star Matinal. Catalin Botezatu, amintiri din școala generala. La ce varsta s-a indragostit pentru prima data: "Am fost pe golaneala..." / VIDEO

11:40, 15.05.2024 - Catalin Botezatu devine nostalgic atunci cand iși amintește de anii de școala. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat in emisiunea Star Matinal, difuzata pe Antena Stars, desigerul a depanat amintiri de cand era elev și a spus și la ce varsta s-a indragostit pentru prima oara.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.


Ce parere ai despre aceasta stire?