Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOMENT MAGIC, surprins de camera video! Zeci de mii de oameni au dat click să vadă o scenă ABSOLUT FABULOASĂ (VIDEO)

Publicat:

Persoana care a filmat scena de mai jos a avut o reacție care descrie cel mai bine imaginile: "Wow, weeeeee, fantastic!".

De la departare, copacul din imagine, aflat in Zaandam, Olanda, pare un arbore ca toți ceilalți din apropierea lui, scrie Metro.

Insa, nu este deloc cazul. La un moment dat, din copacul cu pricina iese un stol uriaș de pasari, speriate probabil de un zgomot. Imaginile sunt absolut spectaculoase și demonstreaza inca o data ca frumusețea naturii nu are limite.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentatul terorist de la Moscova. A fost arestata a 12-a persoana. 133 de oameni au murit

19:11, 27.04.2024 - Inca o persoana a fost arestata de polițiștii rușii in legatura cu atentatul de luna trecuta din sala de concerte din Moscova. Este a 12-a persoana care ajunge dupa gratii. Cel puțin 133 de persoane au murit in atacul terorist.

De ce trebuie sa punem un pahar de sare in fiecare camera din casa? Efectele nebanuite ale unui obicei atat de simplu

07:20, 07.04.2024 - Probabil ca nu este deloc o exagerara sa spunem ca modul in care privim gatitul ar fi de nerecunoscut, daca nu ar exista sarea. Insa, daca ne numaram printre cei care cred in diferitele superstiții din jurul acestui ingredient crucial din bucatarie, atunci cu siguranța ca deja știm ca el ar avea nenumarate…

Persoana ranita in urma unui accident cu doua mașini in zona Metro din Suceava. Unul dintre autoturisme a rupt un stalp de electricitate (FOTO)

16:55, 26.03.2024 - O persoana a necesitat ingrijiri medicale in urma unei coliziuni intre doua autoturisme. Accidentul a avut loc in aceasta dupa amiaza in zona Metri din municipiul Suceava. La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare și o ambulanța SMURD. O singura persoana,…

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Șoc pe scena politica hunedoreana. Tiberiu Iacob Ridzi, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, a trecut la PSD

18:00, 13.03.2024 - Tiberiu Iacob Ridzi a devenit membru PSD. Astfel, Tiberiu Iacob Ridzi va candida la alegerile locale din partea Partidului Social Democrat. In ultima perioada, nu mai puțin de 5 primari PNL au trecut la PSD. Mișcarea lui Tiberiu Iacob Ridzi a surprins pe toata lumea. Potrivit unei OUG in vigoare,…

Nenorocire la Valencia

19:35, 23.02.2024 - Imagini infioratoare filmate ieri in orasul spaniol Valencia. Cel putin patru oameni au murit si zeci de persoane au fost ranite dupa ce un incendiu devastator a cuprins doua blocuri de locuinte. Sunt si zeci de oameni dati disparuti iar bilantul este la acest moment unul provizoriu. Focul a pornit…


Ce parere ai despre aceasta stire?