Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment incendiar la Insula Iubirii! După ce s-au sărutat, Alin a intrat în camera Biancăi Giurcă: ”Se descurcă foarte bine” / VIDEO

Publicat:

Pasiunea a atins cote maxime in urma cu o ediție, la ! s-a lasat purtata de dorințe, iar dupa ce s-a sarutat cu Alin, ispita a intrat in camera ei. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, chiar daca s-au ascuns.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Madalina Ghenea: Moment incendiar la o petrecere privata: S-a urcat pe masa, iar rochia despicata aproape a dezvaluit totul! FOTO VIBRANT

11:30, 26.05.2024 - Madalina Ghenea: moment Incendiar la o petrecere privata - Rochia despicata era sa ii joace festeMadalina Ghenea a fost la un pas de o gafa de proporții,  din cauza rochiei despicate, dupa ce s-a urcat pe o masa la o petrecere! Fosta iubita a lui Dimitrov s-a urcat pe masa, inconjurata de barbați, dar…

Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment incendiar! S-au transformat in Britney Spears. Andreea Balan: „Wow” / VIDEO

22:10, 11.05.2024 - In episodul cu numarul 13 din aceasta seara, difuzat pe data de 11 mai 2024, Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat in Britney Spears și au cantat piesa „Oops!...I Did It Again”. Jurații au avut numai cuvinte de lauda la adresa celor doi concurenți. ț

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment incendiar. S-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started” / VIDEO

23:20, 13.04.2024 - In ediția din aceasta seara, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started”. Jurații au fost impresionați de felul in care concurentul a intrat in pielea personajului.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Saxofonul, pasiunea neștiuta a „omului” Alin Tișe. Șeful CJ Cluj nu exclude prezența la Untold: „Mie mi-ar placea și cred ca m-aș descurca”

13:05, 12.03.2024 - Inainte de a fi politician, Alin Tișe este om. Ca fiecare dintre noi, liderul forului administrativ județean clujean are diverse pasiuni și modalitați de relaxare sau de petrecere a timpului liber.


Ce parere ai despre aceasta stire?