Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment cutremurător: Mirela Boureanu Vaida a izbucnit în lacrimi, în direct: "Mă scuzaţi, sunt foarte emoţionată"

Publicat:

Povestea cutremuratoare a unei adolescente de 19 ani a impresionat o tara întreaga. Pentru ca e un mare fan al , îndragita vedeta i-a facut o surpriza speciala.

Mihaela s-a nascut cu tetrapareza spastica si este paralizata de la gât în jos. Are 19 ani si doar 29 de kilograme, însa în mintea si în sufletul ei strânge idealuri ca orice alt adolescent. A fost condamnata la o viata prea dura de când era în fasa. 

Îsi petrece cea mai mare parte a timpului în fata televizorului si recunoaste…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Zelenski cand conferința cu președinta PE i-a fost intrerupta in direct de alarma antiaeriana: „Cum te simți, Roberta?”

19:45, 09.05.2024 - Moment tensionat joi, la Kiev, in timpul vizitei președintei Parlamentului European in capitala Ucrainei. Conferința de presa susținuta de președintele Volodimir Zelenski și Roberta Metsola in curtea palatului prezidențial a fost intrerupta de alarma antiaeriana, care a dat semnalul de evacuare catre…

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. De ce a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați. Cum au reacționat bucatarii: „Nu m-am gandit” / VIDEO

13:05, 19.03.2024 - In ediția din data de 18 martie 2024, episodul 1 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 18 martie 2024, a adus-o in fața celor patru jurați pe Lucica Susanu. Iata care a fost motivul pentru care a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați, dar și cum au reacționat bucatarii!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Cel mai senzual moment de la Romanii au talent 2024! Dragos Bucur a recunoscut, toti juratii s-au ridicat in picioare: „Sa imi scuzati prejudecatile”

00:25, 17.02.2024 - In ediția de vineri seara, 16 februarie 2024, telespectatorii au avut parte de un moment plin de emoție la Romanii au talent, dar și de senzualitate din partea unor concurenți din Germania. Cuplul Michael si Kira a dansat senzual pe muzica romantica, iar jurații au fost de-a dreptul impresionați.  Cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?