Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moduri să combaţi alergiile de primăvară

Publicat:

Ia-ti tratamentul

Daca iei de obicei medicamente impotriva alergiilor, nu astepta ca acestea sa se accentueze. Incepe devreme. Cere sfatul medicului care iti poate prescrie medicamentele potrivite si schema care sa-ti tina alergiile sub control.

Paseaza curatenia casei la alta persoana

Sa tii departe de locuinta sursele de alergie este o idee foarte buna. Insa nu te apuca sa stergi singur praful. Cere ajutorul unui membru al familiei, despre care stii sigur ca nu are probleme cu alergiile. Daca nu are cine sa te ajute, utilizeaza o masca chirurgicala.

Citeste continuarea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Primavara „infloresc alergiile”. Sfaturile pneumologului

00:05, 17.04.2024 - Lunile martie și aprilie, precum și august, in perioada ambroziei, sunt luni de varf pentru alergii, iar in ultimii ani numarul persoanelor afectate de acestea este intr-o continua creștere. Simptome precum congestia nazala, tusea, stranuturile repetate, ochii inroșiți pot trada expunerea la un alergen,…

Cum depistam și tratam alergiile de primavara. Aproape jumatate dintre romani sufera de o forma de alergie

23:26, 10.04.2024 - A inceput sezonul alergiilor, și mulți dintre noi confundam simptomele cu cele ale unei raceli, avertizeaza medicii. Oficial, 8 milioane de romani au cel puțin o forma de alergie, arata datele Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica.

Cum sa ne protejam de alergiile de primavara? Sfaturi utile pentru combaterea factorilor cu potențial alergen.

13:11, 08.03.2024 - Deși pot parea inofensive, alergiile de la inceput de primavara pot perturba buna funcționare a organismului. Cum ne putem proteja de factorii cu potențial alergen? Cateva sfaturi utile te pot ajuta sa respiri cu ușurința in sezonul de primavara.

Au aparut primele viorele in gradinile turdenilor

08:40, 26.02.2024 - Primavara a „furat startul” asta e sigur. De cel puțin o saptamana se inregistreaza temperaturi mult mai mari decat normalul termic al perioadei. Daca in ianuarie au aparut primii ghiocei, iata ca acum pe final de februarie au aparut și primele viorele in gradinile turdenilor. Viorele albe și mov au…

Ce flori poți planta primavara. Vei avea o gradina superba

20:50, 21.02.2024 - Primavara este anotimpul in care toata natura iși revine la viața. Acum este momentul ideal pentru a planta flori, iar gradina ta va fi superba intregul an. In urmatoarea perioada se recomanda anumite plante, dar este nevoie și de atenția cuvenita pentru a le ingriji.

Schimbari bruste de vreme. Ce ne asteapta in prima parte a lunii martie

21:45, 18.02.2024 - Meteorologii de la AccuWeather au publicat prognoza pentru luna martie, iar vremea va fi destul de ciudata. In februarie am avut zile veritabile de primavara, cu temperaturi care au trecut de 20 de grade, dar in martie vremea va fi mai rece.In "prima luna" de primavara, maximele vor fi de 17 grade si…

Afacerile cu flori prospera in fiecare an și aduc bani frumoși!

15:55, 14.02.2024 - Munca este mai ușoara și plina de satisfacții in serele cu flori, iar afacerile cu flori la ghivece pot aduce mai mulți bani decat floarea soarelui sau cultura de grau. In județul Cluj, afacerile cu flori sunt un exemplu de investiție profitabila pe termen lung. Seceta se simte tot mai acut in ultimii…

Vreme de primavara timpurie in weekend. Unde va ploua, avertismentul ANM despre zonele montane

07:30, 09.02.2024 - Vreme de primavara se anunța in weekend, cu maxime de peste 20 grade Celsius in unele zone. La munte, temperaturile vor crește semnificativ, atingand chiar 10 grade la altitudini de 1400-1500 de metri. Precipitațiile vor fi predominant sub forma de ploaie, favorizand topirea stratului de zapada.


Ce parere ai despre aceasta stire?