Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Constantin: „Mi s-a spus că, ori îmi dau demisia, ori voi fi dată afară!”

Publicat:

a fost una dintre solistele ” timp de mai mulți ani. In urma cu aproximativ o luna, aceasta a decis sa demisioneze din ansamblu, motivandu-și decizia ca fiind una luata pe baza faptului ca s-a mutat la București, iar distanța nu ii mai permite sa fie prezenta la repetițiile sau la evenimentele „”. Așa cum chiar interpreta de muzica populara a declarat, demisia a fost transmisa printr-un fax, iar colaborarea s-a incheiat fara scandal, deși au existat anumite reproșuri din ambele parți.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferița de 20 de ani, din București, s-a rasturnat cu un ATV in afara drumului

12:30, 06.05.2024 - ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferița de 20 de ani, din București, s-a rasturnat cu un ATV in afara drumului ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferița de 20 de ani, din București, s-a rasturnat cu un ATV in afara drumului Un accident rutier a avut loc sambata, 4 mai, pe DN 75, la Arieșeni. O șoferița…

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Clotilde Armand, reacție ironica dupa ce PSD i-a cerut demisia: „Mi s-a facut din nou mila de Ciolacu”

22:20, 25.04.2024 - Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucuresti, trimisa in judecata pentru folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, afirma ca nu va demisiona, asa cum i-au cerut reprezentantii PSD. „Marcele, ia-ti un pix si o hartie si scrie pe silabe: Fara penali in functii publice ca scop interzicerea…

Cat caștiga o manichiurista din București intr-o zi. Suma i-a surprins pe mulți: „Eu ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

10:35, 29.03.2024 - Zilele trecute, un videoclip postat pe platforma Tik Tok a devenit viral dupa ce o manichiurista din București a dezvaluit cat caștiga intr-o singura zi prin aceasta activitate. Iata la ce suma ajunge și ce spun internauții.

O femeie din București s-a trezit ca niște necunoscuți i-au ocupat apartamentul și nu ii poate da afara: „Au decupat ușa”

09:25, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit intr-o situație halucinanta. Și-a gasit incuietoarea schimbata, iar in casa - o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc.

UE nu trebuie parasita, ci schimbata

05:56, 19.03.2024 - Persista criza sectorului agricol european. Duminica, la Madrid, sute de fermieri au protestat din nou, pe jos și pe tractoare, impotriva „birocratiei excesive” și a reglementarilor de la Bruxelles de care sunt „sufocati”. Vineri, Comisia Europeana acceptase in extremis sa slabeasca respectarea unor…

Omul care ține Romania in afara spațiului Schengen a ajuns in țara

11:50, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai contestați oameni a ajuns in Romania. Karl Nehammer se indreapta spre Palatul Cotroceni unde va avea intalniri cu șeful statului, Klaus Iohannis, dar și cu premierul Marcel Ciolacu. Tema principala a discuțiilor va fi aderarea Romaniei la spațiul Schengen. Inainte de a ajunge in…


Ce parere ai despre aceasta stire?