Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Banias, mesaj controversat pe internet, la scurt timp de la căsătorie: „Încă suntem săraci”

Publicat:

a ramas, cu siguranța, unul dintre cele mai controversate personaje din toate cele care au participat la „”. Dupa ce și-a asumat casatoria reala, in cele din urma, cu , bruneta a starnit din nou controverse și motive de barfa, in randul internauților.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”Dupa atația ani de iubire...”

12:50, 16.04.2024 - Costel Corduneanu și-a pierdut viața in timpul unei operații, la un spital din Targu Mureș. A lasat in urma familia indurerata, printre care și pe soția Grațiela, care și-a strigat durerea pe internet.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!


Ce parere ai despre aceasta stire?