Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 8, 15 noiembrie 2023. Doamna Anina a ”înțepat-o” pe Bia după ce fata a reafirmat că nu dorește să se apropie de ea

Publicat:

In ediția Mireasa din 15 noiembrie 2023, Bia a reafirmat ca nu dorește sa se apropie de . Susține ca nu o simte sincera și ca vrea sa vada in afara casei daca bunatatea aratata de mama lui Robert este sincera sau pentru televizor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Mireasa. Cristina a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește sa fie fericit: „E și el cu cineva?” / VIDEO

21:50, 09.04.2024 - Cristina nu a mai stat pe ganduri și a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește ca fostul ei partener sa fie fericit. Ce a marturisit tanara in cadrul emisiunii Mireasa.

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Ianis Hagi a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa evolueze din sezonul urmator

17:01, 21.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat la Deportivo Alaves pana la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Rangers daca spaniolii nu vor decide sa il transfere definitiv. Mijlocașul roman a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa joace din sezonul urmator.

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada dupa eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

13:25, 02.03.2024 - In gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tanara a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iata despre ce este vorba.

Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, pas important in relație! Cum sunt susținuți cei doi de doamna Anina: „Suntem mandri” / VIDEO

14:40, 23.02.2024 - Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, au facut un pas important in relație. Cum ii susține doamna Anina in prezent pe cei doi tineri indragostiți. Ce au marturisit cei trei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?