Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au rămas singuri în jacuzzi. Ce și-au spus

Publicat:

Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Ce a raspuns Dediș cand a fost intrebat daca o va cauta pe Eliza. Ce ganduri are tanarul dupa eliminare

15:05, 13.04.2024 - Dediș și doamna Ioana și-au facut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, dupa eliminarea baiatului din casa Mireasa sezonul 9. Tanarul a fost intrebat daca o sa o caute pe Eliza, iar raspunsul sau a surprins-o pe Gabriela Cristea.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mesajul transmis de Andrada de la Mireasa, sezonul 9, dupa eliminarea din competiție. Ce postare a caut tanara / FOTO

08:10, 03.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. In urma voturilor, tanara a fost cea care a fost nevoita sa paraseasca casa "Mireasa". Ei bine, nu dupa foarte mult de la plecare, Andrada a facut o postare…

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada dupa eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

13:25, 02.03.2024 - In gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tanara a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iata despre ce este vorba.

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre intre doamna Ioana și doamna Daniela, dupa o discuție in bucatarie. Ce s-a intamplat

15:20, 27.02.2024 - Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat in bucatarie. Mama Saptamanii voia sa completeze lista de cumparaturi și, dupa ce matușa lui Dediș i-a spus ca nu vrea nimic in mod special, aceasta i-a atras atenția sa aiba grija la igiena.

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!


Ce parere ai despre aceasta stire?