Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrică. Cei doi și-au ales părinții spirituali

Publicat:

Ela și Petrica din sezonul 4 Mireasa și-au ales nașii pentru cununia religioasa. Parinții spirituali ai foștilor concurenți nu sunt deloc straini publicului. Iata ce imagine au publicat tinerii alaturi de ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, noi probleme in relație. Ce au avut sa iși reproșeze, dupa intalnirea cu parinții / VIDEO

22:40, 07.03.2024 - Cand pareau ca apele s-au mai liniștit, intre Laura și Cristian au aparut noi tensiuni. Cei doi au mers la intalnirea cu parinții, atunci cand tatal concurentei i-a reproșat lui Cristian ca este un barbat rece și indiferent cu fiica lui.

Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au ales nașii. Cine vor fi parinții lor spirituali și cand va avea loc nunta

07:25, 26.02.2024 - Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au ales nașii. Cine vor fi parinții lor spirituali și cand va avea loc nunta Continue reading Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au ales nașii. Cine vor fi parinții lor spirituali și cand va avea loc nunta at Tabu.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, adevarul despre desparțirea de Madi. Horia, motivul separarii dintre cei doi?

16:51, 16.02.2024 - Dupa ce a disparut cateva zile din mediul online, caci și-a șters contul de Instagram, Sergiu de la Mireasa a venit cu noi dezvaluiri despre desparțirea de Madi. In tot acest timp, s-a zvonit ca, de fapt, cei doi au ajuns la separare pentru ca tanara ar fi pastrat legatura cu presupusul ei iubit din…

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?