Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minorul din Alba Iulia, dat dispărut miercuri seara după ce a plecat din fața blocului, a fost găsit. Unde se afla

Publicat:

Baiatul din care a disparut in seara zilei de 2 septembrie, din zona blocului in care locuia cu mama sa, a fost gasit.  Potrivit IPJ Alba, in urma cercetarilor efectuate, minorul in varsta de 10 ani, disparut in seara zilei de 2 septembrie din zona blocului din in care locuia cu […] Citește Minorul din , dat disparut miercuri seara dupa ce a plecat din fața blocului, a fost gasit. Unde se afla in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Acces Direct. Fiul dat disparut de familie ar fi fost sechestrat la stana! Baiatul s-a intors acasa cu povești infioratoare: ”M-a bagat in duba” / VIDEO

19:15, 11.04.2024 - Fiul dat disparut de tatal tau a fost gasit, la scurt timp dupa ce a fost anunțata intervenția familiei sale la Acces Direct. Baiatul ar fi fost sechestrat la o stana, unde ar fi muncit cu forța. S-a intors acasa cu povești ingrozitoare.

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Primele imagini cu Radu Ayan, baiatul de doi ani din Botoșani dat disparut, dupa ce a fost gasit. Se afla la trei kilometri distanța de locul de unde a plecat / FOTO

16:30, 18.03.2024 - Baiatul de doi ani din Botoșani, dat disparut in urma cu o zi, a fost gasit. Rady Ayan se afla langa o manastire, asta dupa ce a mers aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase. Copilul a fost transportat la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?