Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Rafila a decis: La Cluj, transplantul se face în continuare tot într-o mansardă improprie! - Adrian Oros, candidat ADU la CJ Cluj-VIDEO (P)

Publicat:
Ministrul Rafila a decis: La Cluj, transplantul se face în continuare tot într-o mansardă improprie! - Adrian Oros, candidat ADU la CJ Cluj-VIDEO (P)

, transplantul se va face tot in pod. Rafila a scos centrul de transplant multiorgan din PNRRConstruirea Centrului Integrat de Transplant (CIT) din Cluj-Napoca, un proiect inițiat de Consiliul Județean Cluj, ramane intr-o situație incerta, in ciuda protestelor angajaților de…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde vor social-democrații sa construiasca noi cartiere in Cluj-Napoca

14:50, 03.06.2024 - Candidat pentru un fotoliu de consilier local la Cluj-Napoca din partea PSD, Dan Morar, a explicat care este viziunea social-democraților, din punct de vedere al urbanismului, pentru urmatorul mandat.

Ministrul Rafila a decis: La Cluj, transplatul se face in continuare tot intr-o mansarda improprie! - Adrian Oros, candidat ADU la CJ Cluj-VIDEO (P)

16:15, 23.05.2024 - La Cluj, transplantul se va face tot in pod. Rafila a scos centrul de transplant multiorgan din PNRRConstruirea Centrului Integrat de Transplant (CIT) din Cluj-Napoca, un proiect inițiat de Consiliul Județean Cluj, ramane intr-o situație incerta, in ciuda protestelor angajaților Institutului Clinic…

Remus Lapușan (PSD): Construirea parcurilor industriale in puncte strategice din județ este cheia pentru dezvoltarea sustenabila a Clujului

16:16, 22.05.2024 - Deși administrația locala a recunoscut necesitatea și importanța acestor parcuri industriale și tehnologice, lucrurile s-au mișcat foarte greu in aceasta direcție in ultimii 12 ani. Avem cele trei vestite TETAROM-uri in zona Cluj-Napoca, dar nimic in celelalte zone urbane ale județului. In 2012, Alin…

Emil Boc, la Transylvania Green Energy Forum: „La Cluj avem proiecte de peste 4,5 mld. euro care trebuie sa regandeasca din temelii toata structura energetica a orașului”

14:36, 21.05.2024 - Primarul Emil Boc a vorbit in deschiderea evenimentului dedicat energiei verzi, organizat la Cluj-Napoca in 21 și 22 mai, despre importanța implementarii proiectelor nepoluante și avantajoase financiar.

Cartier rezidențial uriaș, la doi pași de Cluj-Napoca. Ce a decis comisia de urbanism

14:30, 09.05.2024 - Specialiștii in urbanism de la Consiliul Județean Cluj au avut de analizat, in cadrul ședinței de joi, un imens proiect imobiliar care prevedea edificarea unui cartier cu peste 150 de case in localitatea Suceagu, comuna Baciu.

Lucrari de intreținere pe DJ 107R Faget – Salicea – Ciurila

15:40, 12.04.2024 - Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 107R Faget – Salicea – Ciurila lucrari de intreținere curenta și periodica. Acestea vizeaza sectorul in lungime de peste 13 kilometri cuprins intre pozițiile 8+300 și 21+350. Importanța acestor lucrari e data de faptul ca drumul județean 107R deservește…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.


Ce parere ai despre aceasta stire?