Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, la Transylvania Green Energy Forum: „La Cluj avem proiecte de peste 4,5 mld. euro care trebuie să regândească din temelii toată structura energetică a orașului”

Publicat:
Emil Boc, la Transylvania Green Energy Forum: „La Cluj avem proiecte de peste 4,5 mld. euro care trebuie să regândească din temelii toată structura energetică a orașului”

a vorbit in deschiderea evenimentului dedicat energiei verzi, organizat -Napoca in 21 și 22 mai, despre importanța implementarii proiectelor nepoluante și avantajoase financiar.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

2 milioane de euro pentru mobilier in 64 de școli din Cluj-Napoca. Boc: "Astazi am semnat contractul"

14:00, 27.05.2024 - Primarul Emil Boc a semnat luni un contract de 2 milioane de euro pentru dotarea cu mobilier a 64 de școli din Cluj-Napoca. Acesta face parte dintr-un contract de 9 milioane de euro, bani din PNNR pentru dotarea școlilor din oraș cu echipamente didactice.

Boc: La Cluj orice discuție incepe cu educația. Acum aproape orice cartier al Clujului are școli ca cele din centru

12:51, 07.05.2024 - Primarul Emil Boc spune ca educația este cel mai bun antidot pentru problemele cu care se confrunta societațile și ca la Cluj-Napoca aceasta a fost pusa pe primul loc, investindu-se zeci de milioane de euro doar in infrastructura școlara.

Clujul de doi lei: L-au jefuit pe Robi, simpaticul vanzator ambulant din centrul orașului. Ii recunoaște cineva?

16:25, 15.04.2024 - Robi, cel mai cunoscut vanzator stradal din Cluj-Napoca, a fost jefuit de doi indivizi. Aceștia au sustras din caruciorul parcat in fața la Melody mai multe odorizante de mașina, profitand de faptul ca Robi era intr-o discuție cu un potențial client oprit la semafor, arata Ziar de Cluj. Cei doi au fost…

La Cluj se organizeaza Festivalul Berii Culturale

19:51, 09.04.2024 - In perioada 12-14 aprilie va avea loc „Festivalul Berii Culturale”, organizat in onoarea scriitorului Bohumil Hrabal și a berii cehe, la Insomnia Cafe&Bistro, cel mai vechi pub din Cluj-Napoca. Pornind de la celebrul citat al scriitorului ceh Bohumil Hrabal „Fara bere aș muri de viu”, Insomnia Cafe&Bistro…

Bolojan poate scoate la tabla politicienii din Cluj

08:00, 04.04.2024 - Oradea anunța ca va realiza al doilea pasaj de pe Calea Aradului. Clujul nu se poate lauda cu niciun pasaj, deși multe zone ar avea nevoie stringenta de așa o investiție, potrivit stiridecluj.ro. ”Cel de-al doilea pasaj ce se va construi din toamna acestui an va asigura fluența circulației in zona girației…

Douasprezece universitati din intreaga tara au pus bazele Scolii Nationale pentru Energie Nucleara, care va forma specialisti in sectorul nuclear si in domeniile conexe

16:55, 02.04.2024 - „O noua structura asociativa de sustinere a industriei nucleare a fost infiintata de 12 universitati fondatoare din Romania, sub denumirea Scoala Nationala pentru Energie Nucleara. Asociatia isi propune formarea viitoarelor generatii de specialisti in sectorul energiei nucleare dar si in domeniile conexe”,…

Boc, catre Transavia, dupa putoarea din Cluj-Napoca: "Fertilizatorul se impraștie pe pamant in momentul in care a fost produs"

13:00, 28.03.2024 - Clujenii au avut de suportat, zilele acestea, un miros pestilențial care, dupa investigații, s-a descoperit ca a venit de la fertilizarea unor terenuri in Tureni, cu gainaț, de catre Transavia. Primarul Emil Boc a explicat situația. 

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.


Ce parere ai despre aceasta stire?