Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministru rus: ”Omenirea mai are gaze naturale și petrol pentru 100-150 de ani. Va trebui să căutăm noi surse de energie!”

Publicat:

Resursele din zona arctica sunt comparabile cu cele existente in Rusia continentala, susține , ministrul rus al .

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fizica bate politica la Budapesta: 'Este imposibila aprovizionarea Ungariei cu energie fara resursele rusesti'

06:20, 07.06.2024 - Ungaria este multumita de cooperarea cu Rusia in ceea ce priveste livrarile de gaze naturale si nu are planuri sa inceteze sa cumpere gaze rusesti, in pofida presiunilor in acest sens, a declarat joi ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cea mai mare rafinarie din India semneaza un acord cu cel mai mare producator de petrol din Rusia

08:05, 30.05.2024 - Rafinaria indiana Reliance Industries a semnat un acord pe un an cu cel mai mare producator de petrol din Rusia, Rosneft, pentru a cumpara cel puțin doua incarcaturi de țiței Urals in ruble rusești, a informat marți Reuters, citand patru surse familiare cu aceasta chestiune, scrie oilprice.com.

Medvedev il amenința pe Zelenski: „Ar trebui lichidat dupa capitularea Kievului. E o ținta militara legitima pentru noi”

17:21, 20.05.2024 - „Volodimir Zelenski, in calitate de sef al unui regim ostil, este o tinta militara justificata pentru Rusia, indiferent de problema legitimitatii sale dupa anularea alegerilor prezidentiale ucrainene”, a declarat vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, intr-un interviu…

Incendiu la o rafinarie de petrol din regiunea Volgograd din Rusia, dupa un atac ucrainean cu drone

16:05, 12.05.2024 - Un atac cu drone a provocat, sambata noaptea, un incendiu la o rafinarie de petrol din regiunea Volgograd din Rusia, a informat guvernatorul Andrei Bocharov pe Telegram, potrivit The Kyiv Independent.

Șoigu se teme de influența SUA in Asia și spune ca Rusia și aliații ar trebui sa-și intensifice exercițiile militare in regiune

10:00, 27.04.2024 - Rusia și aliații sai din Asia ar trebui sa extinda exercițiile militare comune, deoarece se confrunta cu o amenințare directa din cauza incercarilor Statelor Unite de a-și extinde influența de securitate in regiune, a declarat vineri ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu.

Rusia va trebui sa importe forța de munca daca nu crește productivitatea, avertizeaza Putin

16:10, 04.04.2024 - Presedintele Vladimir Putin a atenționat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din pricina crizei demografice legate de imbatranirea populatiei.

Adevarata cauza a „crizei cerealelor” și ce ar trebui sa faca UE

17:00, 20.03.2024 - Rusia caștiga razboiul global al cerealelor și intoarce statele membre UE impotriva Ucrainei in acest proces, comenteaza UE, care prezinta totodata cateva propuneri pentru Comisia Europeana pentru a inversa tendința.

Rusia anunța ca isi va apara instalatiile de petrol si gaze cu sisteme de rachete

22:25, 19.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, potrivit News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?