Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteo ANM iulie 2021. Avertisment crunt pentru români: vom trece prin zile cumplite

Publicat:

Ne așteapta zile teribile. Este anunțul facut de meteorologi in urma cu puțin timp. Administrația Naționala de Meteorologie a publicat prognoza pentru luna iulie, iar veștile nu sunt deloc bune. Meteo ANM iulie 2021. Avertisment crunt pentru romani Metorologii avertizeaza ca ne confruntam cu cea mai calduroasa luna din an, iar șansele de ploi sunt […] The post Meteo ANM iulie 2021. Avertisment crunt pentru romani: vom trece prin zile cumplite appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Vremea va continua sa ii surprinda pe romani și in aprilie. Cand vin ploile - prognoza pe doua saptamani

16:40, 01.04.2024 - Vreme se menține calda in primele doua saptamani din aprilie, cu perioade in care va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada, se arata in prognoza publicata luni de Administrația Naționala de Meteorologie. BanatIn data de 2 aprilie, valorile termice diurne -in scadere accentuata fața de…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Avertisment ANM! Un anticiclon puternic a fost anunțat in Romania. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare

16:11, 16.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 16 februarie 2024, o avertizare de anticiclon puternic in țara noastra. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare. Iata zonele afectate!

Avertisment ANM! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical

16:25, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical in țara noastra. Iata ce au anunțat meteorologii!

Avertisment pentru turiști! Risc mare de avalanșa la munte. In unele zone este 4 - aproape nivelul maxim

12:00, 09.02.2024 - Meteorologii anunta risc mare de avalansa, la altitudini de peste 1800 de metri, in Muntii Tarcu-Godeanu. In celelalte masive muntoase riscul de avalansa este insemnat, fiind cotat cu 3 pe o scara de la 1 la 5.Potrivit buletinului nivometeorologic publicat de Administratia Nationala de Meteorologie,…

Avertisment de risc crescut de avalanșa in munții Parang-Șureanu și Țarcu-Godeanu

19:25, 06.02.2024 - Este risc mare de avalanșa in munții Parang-Șureanu și Țarcu-Godeanu pana miercuri seara, se arata in Buletinul nivometeorologic publicat marți de Administrația Naționala de Meteorologie.In munții Parang-Șureanu, la altitudini de peste 1.800 de metri, ninsorile recente au depus local 20-30 cm de…


Ce parere ai despre aceasta stire?