Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

METEO 17 octombrie 2019: Ceaţa densă se va menţine până la amiază

Publicat:

Ceata densa va pune stapanire pe tara si se va mentine pana astazi la amiaza. Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben in acest sens. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vizibilitatea va redusa, pana la 200 de metri.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Ceața densa și vizibilitate redusa pe drumurile din țara: Recomandarile poliției pentru șoferi

08:30, 28.02.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza șoferii despre ceața densa in unele zone din centrul și sudul țarii, ceea ce determina scaderea vizibilitații in trafic. Pietonii sunt indemnați sa traverseze strada doar in locurile permise.

Cat mai dureaza vremea neobișnuit de calda pentru finalul de iarna. Meteorologii anunța ploi, lapovița și ninsori

14:40, 25.02.2024 - In multe localitați din Romania sambata, 24 februarie 2024, a fost cea mai calda zi de iarna."Sunt așteptate ploi locale prin Oltenia, Muntenia, prin Transilvania, izolat prin celelalte regiuni, dar slabe cantitativ, iar pe crestele munților sa avem trecator și lapovița. Luna februarie se va incheia…

Ceața densa in 4 județe din țara. Manevrele in portul Constanța Sud-Agigea, sistate

07:45, 31.01.2024 - Nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri naționale cu circulația oprita ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier. Se circula in condiții de vizibilitate redusa in 4 județe. Manevrele in portul Constanța Sud-Agigea au fost sista

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara

08:30, 30.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, o avertizare Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara! Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?