Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul lui Cătălin Botezatu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

Publicat:

a revenit in mediul virtual, dupa o absența de 20 de zile, timp in care s-a aflat in perioada de recuperare dupa operația suferita. Designerul le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de susținere. este nevoit sa faca chimioterapie, dupa ce in luna iulie medicii i-au descoperit o tumora la apendice. „Buna, dragii mei! Dupa o absența de 20 de zile, iata ca intru din nou in contact cu voi. O fac pentru ca au fost atat de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare incat ma simt onorat, ma simt iubit mai mult ca niciodata. Va mulțumesc tuturor,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Jackie Chan susține ca nu are probleme de sanatate: aspectul imbatranit este pentru un film

12:40, 09.04.2024 - Celebrul actor Jackie Chan susține ca nu are probleme de sanatate. El a implinit 70 de ani și cu aceasta ocazie a publicat mai multe fotografii cu el. Aspectul imbatranit de la inceputul anului a fost pentru un film, le-a explicat actorul fanilor sai, potrivit mediafax.

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Un cunoscut interpret de muzica de petrecere a murit. Avea probleme grave de sanatate

13:45, 11.03.2024 - Este doliu in lumea artistica din Romania. Un interpret de muzica de petrecere adorat de public a murit, dupa o grea suferința. In ultimele zile din viața, colegii de scena și prietenii au facut apel la donarea de sange. Citește și: Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Miron Mitrea despre dosarul cumnatului lui Geoana: „Sunt semnale. Mircea, stai acasa ca ne incurci!”

20:40, 28.01.2024 - „Ianuarie 2024, miting, ținta Marcel. Ianuarie 2024, aflam ca Ionuț Costea e in Turcia. Și ca, de fapt, nu l-au gasit, ci doar ca este in Turcia și Romania cere acte de extradare. Astfel incat sa ni-l dea sau sa-l caute. Nu doar Ciolacu e ținta, din postura de candidat, ci și Mircea Geoana. Nu cred…


Ce parere ai despre aceasta stire?