Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medium american, dezvăluiri uluitoare despre cum reușește să vorbească cu morții! A aflat ce se întâmplă cu sufletele oamenilor, după ce mor: ”Când părăsim lumea”

Publicat:

Un medium a facut declarații uluitoare despre cum vorbește cu morții și ce i se transmite din viața de dincolo. a aflat ce se intampla cu sufletele oamenilor dupa ce se sting din viața și cum se explica, de faot, moartea. Acesta a facut totul public.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla daca un om cade intr-o gaura neagra. Rezultatele NASA sunt uluitoare

10:10, 09.05.2024 - NASA a explorat scenariul extrem de periculos al unui om cazand intr-o gaura neagra. Rezultatele lor, adunate cu meticulozitate și analizate cu atenție, arunca lumina asupra unui fenomen cosmic inca enigmatic.

(video) 38 de ani de la dezastrul de la Cernobil: Cum arata viata oamenilor din „Zona mortii”, care inconjoara centrala nucleara

08:41, 26.04.2024 - Astazi se implinesc 38 de ani de la dezastrul din Cernobil, cand a avut loc cel mai grav accident din istoria nucleara. La inceput, totul a fost ascuns de ochii lumii, insa s-a aflat in cele din urma amploarea tragediei. In noaptea de 26 aprilie 1986, un test de siguranța la centrala nucleara de la…

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Surori siameze, dezvaluiri despre viața amoroasa. Ce se intampla daca una dintre ele moare VIDEO

11:05, 11.04.2024 - Deși la naștere cadrele medicale au spus ca vor trai doar cateva zile, doua surori siameze, Carmen și Lupita Andrade, au sfidat șansele de supraviețuire și se bucura de tot ce le ofera viața la cei 23 de ani ai lor, relateaza Daily Mail.

Teo Trandafir, dezvaluiri uluitoare. A recunoscut lucruri dureroase de fata cu toata lumea: „Nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum ma port”

14:10, 12.03.2024 - Teo Trandafir surprinde din nou. Vedeta a facut o serie de dezvaluiri interesante, prin care a scos la iveala cat de dura este cu propria ei persoana. Ce uraște cel mai mult la ea și ce și-ar dori sa schimbe, mai ales la imaginea pe care o afișeaza pe micile ecrane. Teo Trandafir, un mare […] The post…

20 de lucruri pe care sa ți le spui in momentele in care inima ta nu mai poate indura durerea

20:01, 05.03.2024 - Nu știi niciodata cat de puternic ești pana cand a fi puternica este singura opțiune pe care o mai ai.2. Plansul nu inseamna ca ești slaba. Inca de la naștere, plansul este un semn ca ești vie și puternica.3. Indiferent de cate greșeli ai face sau de cat de incet ai progresa, ești inca cu mult inaintea…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.


Ce parere ai despre aceasta stire?