Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul neurolog Constantin Dulcan care a revolutionat comunitatea stiintifica dezvaluie prafurile care ne distrug sistemul imunitar!

Publicat:

Medicul neurolog (76 de ani), cel care scria in 1981 „Inteligenta materiei“, o carte care a bulversat comunitatea stiintifica romaneasca, vorbeste despre medicamentele viitorului, dar si despre rolul nefast al stresului in viata noastra. Prof. dr. : Stresul are un rol foarte nefericit. Stresul este reactia pe care o are organismul la o trauma care poate sa fie fizica, psihica, emotionala. Stresul in organism are efect asupra a trei elemente structurale esentiale: neuronul, ADN-ul, adica substratul genetic al organismului, si sistemul imunitar.…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce alimente ataca puternic sistemul imunitar. De ce ar trebui consumate cat mai rar: ”Incepi sa arați...”

14:55, 10.05.2024 - Nu e un secret pentru nimeni fapul ca alimentația afecteaza modul in care te simți și cat de bine iți funcționeaza organismul. Afla din randurile de mai jos ce alimente ataca puternic sistemul imunitar și de ce ar trebui consumate cat mai rar.

Vaccin anticancer personalizat. Noua descoperire a cercetatorilor

17:10, 04.05.2024 - Vaccin anticancer personalizat – este posibil? Noile tratamente injectabile – echivalente unui vaccin personalizat anticancer – nu exclud intervenția chirugicala sau chimioterapia, dar ar putea reduce riscul de recidiva.  Vaccinurile personalizate impotriva cancerului au fost un  subiect intens dezbatut la…

„Dintr-odata mi-au disparut complexele”. Connect-R dezvaluie problemele de care s-a lovit in cariera și momentul cand și-a descoperit „armura”

10:05, 28.04.2024 - Intr-o discuție cu Libertatea, Connect-R, artistul facut celebru de melodia „Eu vara nu dorm”, dezvaluie ca și-a setat un moment in care se va retrage definitiv din industria muzicala. Spune care sunt planurile pe care și le-a stabilit, dar in același timp iși amintește cu emoție despre copilarie sau…

Augustin Lazar: Comunitatea stiintifica serioasa nu are niciun fel de dubii cu privire la autenticitatea bratarilor dacice

22:15, 18.04.2024 - Profesorul universitar doctor Augustin Lazar, fostul procuror general al Romaniei in perioada 2016-2019, a declarat miercuri, la Targu Mures, ca expertii care au analizat bratarile dacice nu au niciun fel de dubii cu privire la autenticitatea acestora, ideile contrare fiind alimentate doar de catre…

3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

13:15, 16.04.2024 - Sanatatea organismului este protejata și susținuta de catre scutul natural pe care acesta il creeaza și il intarește constant in așa fel incat sa țina la distanța factorii de risc. Sistemul imunitar funcționeaza ca o bariera de protecție in fața microorganismelor periculoase și a celulelor afectate,…

FOTO – VIDEO / Intalnire a seniorilor buzoieni cu medicul neurolog, de Ziua mondiala a bolii Parkinson

00:10, 15.04.2024 - Ziua mondiala de lupta impotriva bolii Parkinson a fost marcata la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” printr-o activitate de informare cu privire la aceasta afectiune, la impactul pe care il are asupra celui suferind, asupra familiei sale si a societatii. Este vorba despre  o activitate…

DIFERENȚE SEMNIFICATIVE Un medic roman din Irlanda dezvaluie detalii despre salariu

10:00, 22.03.2024 - Medicul rezident este impresionat de faptul ca, indiferent de experiența pe care o ai, primești renumerație, un lucru care nu se intampla in Romania. The post DIFERENȚE SEMNIFICATIVE Un medic roman din Irlanda dezvaluie detalii despre salariu first appeared on Informatia Zilei .

Neurochirurgul Vlad Ciurea dezvaluie cea mai buna metoda pentru a evita suprasolicitarea creierului. Ce cuvinte trebuie sa eliminam din vocabular

16:55, 17.02.2024 - Cunoscutul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit despre fenomenul de burnout. Medicul spune ca, cea mai buna metoda de a evita suprasolicitarea creierului este sa luam lucrurile pe rand, fara graba.„Am constatat ca aceasta viteza taie din activitatea noastra zilnic, ne fura din timp, suntem mereu pe fuga.…


Ce parere ai despre aceasta stire?