Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii au descoperit o specie nouă de bacterii, după ce un cioban bolnav a ajuns la spital, cu febră, în Anglia

Publicat:
Medicii au descoperit o specie nouă de bacterii, după ce un cioban bolnav a ajuns la spital, cu febră, în Anglia

Medicii si cercetatorii au descoperit o specie noua de bacterii, niciodata intalnita pana acum de comunitatea stiintifica, dupa ce un cioban bolnav a ajuns la spital, cu febra, intr-un oras din Anglia.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu a descoperit sub podeaua din bucatarie o comoara

03:30, 19.04.2024 - In timp ce-și renovau bucataria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o comoara formata din peste 1.000 de monede vechi, din secolul al XVII-lea, care era ascunsa sub podea. Betty și Robert Fooks au decis sa scoata pardoseala de beton din bucatarie, pentru a mari inalțimea incaperii.…

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

Un barbat, care a ajuns la spital cu migrene, a descoperit ca avea oua de tenie in creier. Cauza ce ar fi dus la aceasta situație

06:45, 15.03.2024 - Un barbat, care a ajuns la spital cu migrene, a descoperit ca avea oua de tenie in creier. Cauza ce ar fi dus la aceasta situațieUn barbat din SUA care suferea frecvent de migrene a aflat ca avea oua de tenie in creier. Cauza probabila ar fi consumul de slanina gatita insuficient, scrie BBC, potrivit…

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?