Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Matei Stratan a dat-o uitării pe Mădălina Ghenea. Cine e noua iubită a afaceristului

Publicat:

a dat-o uitarii pe . Cine e noua iubita a afaceristului Continue reading a dat-o uitarii pe . Cine e noua iubita a afaceristului at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.

Irina Tanase, noua aparitie. Cum isi petrece timpul liber fosta iubita a lui Liviu Dragnea: „Nu am mai avut rabdare!” Foto

14:21, 21.02.2024 - Dupa desparțirea de fostul lider PSD, tanara este o prezența tot mai rara in spațiul public, insa a ramas destul de activa pe platformele de social media. Irina Tanase a bifat o noua apariție in mediul online. Fosta iubita a lui Liviu Dragnea a decis sa se rasfețe, cum iși petrece timpul liber frumoasa…

Cadoul perfect pentru persoana iubita

12:10, 15.02.2024 - Niciodata nu e un moment nepotrivit sa oferi un dar persoanei pe care o iubești și sa ii arați cat de importanta este pentru tine. Nu trebuie sa fie ziua ei, Craciun, Ziua Indragostitilor sau 8 martie pentru a-ti surprinde placut partenera.  Așa ca, in randurile urmatoare ne-am propus sa ne oprim atenția…

Cum s-a fotografiat Radu Ștefan Banica alaturi de iubita lui, in ziua cand a implinit 22 de ani. Ce surpriza i-a pregatit tanara

14:45, 09.02.2024 - Radu Ștefan Banica a implinit 22 de ani. Fiul lui Ștefan Banica și-a facut un tatuaj pentru a marca acest moment, iar iubita a venit tocmai din Londra ca sa ii fie alaturi. Iata ipostaza tandra in care cei doi s-au fotografiat!

Fostul iubit al Andreei Mantea a dat-o uitarii pe prezentatoare! Afaceristul s-a afișat cu noua iubita / PAPARAZZI

23:45, 05.02.2024 - Fostul iubit al Andreei Mantea a dat-o uitarii pe prezentatoare, iar noi avem dovada. Afaceristul s-a afișat alaturi de noua iubita. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze rare și de senzație. Iata despre cine vorbim!


Ce parere ai despre aceasta stire?