Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Roman de la Mireasa, sezonul 3, imagini de la botezul fiului. A devenit mamă pentru prima dată acum patru luni. Ce fost concurent le-a fost alături / FOTO

Publicat:

La finalul lunii august, de la Mireasa, sezonul 3, a devenit mama pentru prima data. De curand, fosta concurenta și-a botezat fiul, pe . Ziua a fost plina de emoții pentru intreaga familie, dar mai ales pentru un alt fost concurent dintr-un alt sezon care este și nașul micuțului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Valentin și Antonia s-au certat. Gestul facut de baiat cand nervii au atins cote maxime

14:25, 28.02.2024 - Antonia și Valentin s-au certat serios dupa ce baiatul a spus ca iubita sa a purtat o rochie scurta, care dezvaluia mai mult decat trebuia. Fata a fost foarte deranjata și l-a acuzat ca o pune intr-o lumina proasta.

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.


Ce parere ai despre aceasta stire?