Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Luizei, apariție neașteptată la DIICOT. Cine a însoțit-o pe Monica Melencu în fața autorităților

Publicat:

Schimbare de strategie a familiei , dupa ce mama și bunicul fetei au sperat ca este in viața, in Italia, așa cum clipul prezentatul public de Alexandru Cumpanașu ar fi aratat. Dupa inca o lovitura primita, caci fata din materialul video s-a dovedit a fi altcineva, a cerut ajutorul unei alte persoane pentru a desluși cazul Caracal și misterul dispariției Luizei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schengen - DIICOT a descins la o rețea de migranți cu trafic prin Italia, Romania și Austria

16:26, 24.04.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT au facut miercuri 21 de percheziții la locuințele membrilor unei rețele de trafic de migranți care acționa in Romania, Italia și Austria. Aceștia ar fi incasat intre 5.000 și 10.000 de euro de la fiecare migrant.

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

5 ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce face in prezent mama fetei, una din victimele lui Gheorghe Dinca

17:35, 14.04.2024 - Cazul dispariției Luizei Melencu a șocat o țara intreaga. Despre soarta tinerei nu se mai știe nimic, iar mama ei este disperata. La doar doi ani dupa incident, Monica Melencu a ramas vaduva, dupa ce soțul ei a murit din cauza problemelor cardiace cu care se confrunta.

Papa Francisc, apariție neașteptata in fata multimii, la Slujba de Inviere din Vatican. Care este starea de sanatate a Suveranului Pontif / FOTO

10:05, 31.03.2024 - Papa Francisc și-a facut apariția la Slujba de Inviere de la Vatican, pentru ca astazi, 31 martie 2024, peste un miliard de oameni din toata lumea sarbatoresc Pastele Catolic. Suveranul Pontif a avut o apariție neașteptata in fata multimii. Iata care este starea de sanatate!

Dragoș Savulescu duce o viața de lux in Italia alaturi de Angela Martini, dar nici fostei soții nu ii merge rau! Rodica Ghionea, apariție rara. Cine i-a ținut companie / PAPARAZZI

22:50, 27.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Dragoș Savulescu și Rodica Ghionea au divorțat. Fiecare și-a refacut viața de atunci. In timp ce afaceristul este in Italia, alaturi de Angela Martini, cu care este casatorit din 2017, nici fosta lui soție nu o duce rau, din contra. Cum arata viața Rodicai Ghionea in prezent.

Frații Paval amana restaurarea hotelului de lux de pe lacul Garda. Acesta se redeschide pentru ultimul sezon inainte de marele șantier

15:20, 25.03.2024 - Schimbare de plan: Grand Hotel Gardone de pe lacul Garda din Italia, deținut de Dragoș și Adrian Paval, patronii Dedeman, in parteneriat cu grupul lituanian Apex Alliance, se redeschide, pentru ultimul sezon, la 28 martie 2024.

Procurorul care i-a reținut pe polițiști sa intre in curtea lui Dinca din Caracal și-a primit sancțiunea

20:50, 20.03.2024 - Procurorul care le-a interzis poliștilor, pana la șase dimineața, sa intre in curtea lui Gheorghe Dinca, a fost sancționat de Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Potrivit hotararii definitive a ICCJ , procurorul Cristian Ovidiu Popescu fost sancționat cu reducerea a salariului brut cu 25% timp…

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.


Ce parere ai despre aceasta stire?