Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luis Gabriel a lansat piesa De ce, iubirea mea? Interpretul melodiei Toate Diamantele e pus pe fapte mari!

Publicat:

“rupe” topurile muzicale, așa ca dupa ce a dat lovitura cu “” scoate din sertarul de hit-uri numai piese de maxima audiența! lanseaza azi, in premiera, “De ce, iubirea mea?”, o piesa cu un puternic impact emoțional! Aceasta este o colaborare cu , alaturi de care artistul a lansat pe 7 decembrie și piesaBuzele”, un feat cu Haziran, logodnica sa. “Cred ca piesa “De ce, iubirea mea” o sa rupa topurile pentru ca transmite un mesaj emoționant, am transmis din suflet cand am cantat, mi-a placut sa cant piesa, mi-a placut subiectul foarte mult.…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Damian Draghici si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Cum se face „recuperarea” VIDEO

20:25, 23.04.2024 - Damian & Brothers si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”, un „complot pe note muzicale” care rezolva prin dans si voie buna cel mai fierbinte capitol al nuntilor romanesti: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de catre nas sau mire, informeaza un comunicat al Hahaha Production.

Florian Rus si Sabrina Stoica au lansat piesa ,,Daca ne ranim”

00:00, 06.04.2024 - Piesa ,,Daca ne ranim”, o colaborare intre Sabrina Stoica și florianrus, este ecoul generațiilor moderne, a celor ,,care au zis stop cu lacrimi in ochi și au facut un pas inainte știind ca așa e mai bine.” ,, vorbește despre un moment al relației greu de asumat. Momentul in care realizezi ca vorbele…

Xtra Night Show. Luis Gabriel a recunoscut! Cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui: „Toate diamantele” / VIDEO

22:00, 29.03.2024 - Luis Gabriel a recunoscut! Celebrul interpret de muzica de petrecere a raspuns la una dintre cele mai așteptate intrebari ale fanilor sai. Iata cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui, intitulata "Toate diamantele"!

(video) Premiera muzicala chiar de ziua sa: Ludmila Balan a lansat piesa „Undeva”

20:45, 29.03.2024 - Ludmila Balan este astazi omagiata. Mama lui Dan Balan a implinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Cu ocazia aniversarii sale interpreta a lansat o noua melodie alaturi de naistul Cezar Ciuium sub denumirea „Undeva”, scrie SHOK.md .

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Trupa Eternal Dark a lansat o noua melodie care va fi inclusa pe albumul Cugetari

10:20, 14.02.2024 - Formația Etenal Dark din Bocșa a lansat recent melodia Asfințit, piesa care va fi inclusa pe urmatorul material discografic al trupei, numit ,,Cugetari”. Alaturi de membrii trupei la aceasta piesa a mai colaborat și chitaristul Mircea Sirbu, membru fondsator al formației Silex. „Faptul ca Mircea a acceptat…

Haziran iși sarbatorește ziua de naștere! In ce loc special a dus-o soțul ei, Luis Gabriel: „Iubirea mea...” / VIDEO

15:50, 12.02.2024 - Este o zi frumoasa pentru Luis Gabriel și asta pentru ca soția lui, Haziran, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele a dus-o pe partenera lui de viața intr-un loc special. Iata unde au ieșit cei doi soți!

Cum arata sora lui Haziran. Cat de bine seamana cele doua. Fanii au ramas uimiți / FOTO

09:10, 01.02.2024 - Mulți o cunosc pe Haziran, iubita lui Luis Gabriel, insa doar puțini sunt cei care știu ca ea are o sora. Ei bine, sora artistei are frumoasa varsta de 17 ani și seamana foarte bine cu ea. Fanii au ramas uimiți cand au vazut imagini cu cele doua. Iata cum arata sora celebrei cantarețe!


Ce parere ai despre aceasta stire?