Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucruri fabuloase despre pescuit Curiozități despre pescuit

Publicat:
Lucruri fabuloase despre pescuit Curiozități despre pescuit

Este important de menționat ca succesul in pescuit nu se bazeaza doar pe specia de pește, ci și pe cunoștințele și abilitațile pescarului, precum și pe condițiile de mediu și pe echipamentul utilizat. The post Lucruri fabuloase despre pescuit Curiozitați despre pescuit first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

BUNELE MANIERE Lucruri de evitat cand iei masa in oraș

09:36, 22.04.2024 - Exista unele reguli „neoficiale” de care ar trebui sa ținem cont atunci cand luam masa in oraș. The post BUNELE MANIERE Lucruri de evitat cand iei masa in oraș first appeared on Informatia Zilei .

ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici

09:35, 14.04.2024 -   Lucruri pe care trebuie sa le știi neaparat despre jucariile pentru pisici   Cu cat sunt mai scumpe cu... The post ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici first appeared on Informatia Zilei .

FOTO. Au inflorit cireșii in Gradina Japoneza din parcul Herastrau. Sute de persoane au asistat la „Festivalul Florilor de Cireș”

14:35, 13.04.2024 - Gradina Japoneza din Parcul Herastrau a fost kilometrul zero al distracției și al relaxarii. Sute de bucureșteni au luat cu asalt parcul pentru a participa in aceasta dimineața la cea de-a cincea ediție a „Festivalul Florilor de Cireș”. Sau Hanami, sarbatoarea primaverii.Cireșul japonez, unul dintre…

CURIOZITAȚI NEOBIȘNUITE Descopera fascinanta noastra lume

11:05, 06.04.2024 - Aceste curiozitați aduc o noua perspectiva asupra lumii noastre și te invita sa explorezi și mai mult diversitatea și complexitatea ei. The post CURIOZITAȚI NEOBIȘNUITE Descopera fascinanta noastra lume first appeared on Informatia Zilei .

EXPLORAND ROMANIA Explorand Romania: 10 curiozitați uimitoare care te vor incanta și inspira

14:25, 23.03.2024 - Romania este plina de curiozitați fascinante care merita sa fie descoperite și impartașite The post EXPLORAND ROMANIA Explorand Romania: 10 curiozitați uimitoare care te vor incanta și inspira first appeared on Informatia Zilei .

EXPLORAND ROMANIA O privire la minuni și curiozitați

13:20, 23.03.2024 - Romania este plina de curiozitați fascinante care merita sa fie descoperite și impartașite The post EXPLORAND ROMANIA O privire la minuni și curiozitați first appeared on Informatia Zilei .

Curiozitați despre Mexic. Lucruri pe care sigur nu le știai despre aceasta țara

20:46, 21.03.2024 - Mexic este o țara situata in America de Nord și foarte iubita de turiști. La nord de Mexic se afla Statele Unite ale Americii, iar la sud Guatemala și Belize. De asemenea, este cea mai nordica țara hispanica din America Latina. Afla alte curiozitați despre Mexic și lucruri noi in randurile de mai jos.…

Vanatoarea - activitate controversata Lucruri interesante despre vanatoare

12:01, 15.02.2024 - Aceste aspecte subliniaza faptul ca vanatoarea nu este o activitate simpla sau unilaterala, ci poate avea implicații complexe și diverse, care pot varia in funcție de contextul cultural, social și ecologic. The post Vanatoarea - activitate controversata Lucruri interesante despre vanatoare first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?