Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

Publicat:
LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

CFR Cluj și se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Csikszereda vs Dinamo – Manșa retur a barajului / Echipele de start

19:20, 27.05.2024 - Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București se intalnesc luni in manșa secunda a barajului pentru menținere / promovare in SuperLiga. In tur, elevii lui Zeljko Kopic s-au impus cu scorul de 2-0. Meciul este transmis in format LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB, in derbiul orgoliilor – Echipele de start

20:21, 19.05.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc duminica in Giulești in ultima partida din play-off-ul SuperLigii. Miza este una doar a orgoliilor, iar gazdele cauta prima victorie dupa zece partide. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Radu Petrescu si Catalin Popa arbitreaza CFR Cluj – Farul si Universitatea Craiova – Sepsi, din ultima etapa a play-off--ului

15:31, 17.05.2024 - Arbitrii Radu Petrescu si Catalin Popa vor conduce la centru partidele CFR Cluj – Farul si Universitatea Craiova – Sepsi, din ultima etapa a play-off-ului Superligii.Cele doua confruntari se vor disputa sambata, de la ora 21.00.

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Universitatea Craiova / Miza mare pentru olteni – Echipele de start

20:05, 13.05.2024 - Farul Constanța și Universitatea Craiova se intalnesc luni in ultimul meci al rundei cu numarul 9 din play-off-ul SuperLigii. Meciul in care oltenii spera sa ramana in cursa pentru locul secund este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs CFR Cluj – Meci cu trofeul pe masa / Echipele de start

19:20, 11.05.2024 - FCSB și CFR Cluj se intalnesc sambata intr-un meci cu semnificații diferite pentru ambele formații. Daca roș-albaștrii vor primi trofeul de campioni, ardelenii spera in continuare la locul secund. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Florin Prunea pune la punct echipele care au pretenții la cupele europene: „Pentru ce sa ma duc, doar așa ca vreau eu?”

10:30, 11.05.2024 - Fostul internațional Florin Prunea (55 de ani) are o opinie contracurentului in privința calificarii in preliminariile cupelor europene. In ultimele doua etape din play-off-ul Superligii, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Farul lupta pentru locul doi, care duce direct in preliminariile Conference League.…

Oltenii, victorie de palmares cu FCSB – noua campioana

15:05, 07.05.2024 - Etapa a 8-a din play-off-ul SuperLigii de fotbal a inceput vineri, 3 mai, cu meciul Farul Constanța – Sepsi OSK Sfantu Gheorghe 1-4. Duminica, 5 mai, a avut loc partida CFR Cluj – Rapid București 3-2, iar ultimul joc a fost programat luni, 6 mai, in Banie, unde Universitatea Craiova a obținut o victorie…

S-a intamplat dupa 73 de ani! La precedenta serie, Rapid a retrogradat in premiera

14:36, 30.04.2024 - Intrata in play-off la patru puncte de FCSB și cu speranțe la titlu, Rapid a avut o serie de coșmar in partea a doua a sezonului. In play-off, Rapid un egal și 6 infrangeri. Din aceste eșecuri, 4 au fost pe teren propriu, la rand: 1- cu Farul, 1-4 cu CFR Cluj, 0-1 cu Sepsi și 1-2 cu Universitatea Craiova.…


Ce parere ai despre aceasta stire?