Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

Publicat:
LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

CFR Cluj și se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB, in derbiul orgoliilor – Echipele de start

20:21, 19.05.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc duminica in Giulești in ultima partida din play-off-ul SuperLigii. Miza este una doar a orgoliilor, iar gazdele cauta prima victorie dupa zece partide. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Radu Petrescu si Catalin Popa arbitreaza CFR Cluj – Farul si Universitatea Craiova – Sepsi, din ultima etapa a play-off--ului

15:31, 17.05.2024 - Arbitrii Radu Petrescu si Catalin Popa vor conduce la centru partidele CFR Cluj – Farul si Universitatea Craiova – Sepsi, din ultima etapa a play-off-ului Superligii.Cele doua confruntari se vor disputa sambata, de la ora 21.00.

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Universitatea Craiova / Miza mare pentru olteni – Echipele de start

20:05, 13.05.2024 - Farul Constanța și Universitatea Craiova se intalnesc luni in ultimul meci al rundei cu numarul 9 din play-off-ul SuperLigii. Meciul in care oltenii spera sa ramana in cursa pentru locul secund este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs CFR Cluj – Meci cu trofeul pe masa / Echipele de start

19:20, 11.05.2024 - FCSB și CFR Cluj se intalnesc sambata intr-un meci cu semnificații diferite pentru ambele formații. Daca roș-albaștrii vor primi trofeul de campioni, ardelenii spera in continuare la locul secund. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.

Totul despre play-off: programul, clasamentul dupa injumatațire + cine și unde se califica in Europa » Edi Iordanescu vrea o schimbare urgenta pentru Euro!

22:50, 08.03.2024 - Am aflat și ultimele doua formații calificate in play-off-ul Superligii dupa marea batalie din ultima runda a sezonului regulat. Farul și Sepsi se alatura celor 4 echipe care scapasera de emoții: FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. E clar: vom avea in play-off exact cele 6 formații care…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?