Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liliana și lumea ei colorată

Publicat:

Teatrul este o incapere mare, fara ferestre, unde oamenii devin ferestre, așa suna convingerea unui dramaturg roman, unul foarte cunoscut și jucat in intreaga lume, la Matei Vișniec ma gandesc, care traiește de mai multa vreme in Franța. Devenind ferestre, oamenii din sala se deschid spre cei de pe scena, care joaca tot felul de […] și lumea ei colorata apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO – In Europa se formeaza un sistem de lupta nemaivazut pana acum, un salt 'istoric' in lumea militara: Franța și Germania au batut palma

23:50, 26.04.2024 - Ministrii apararii francez si german au semnat vineri la Paris un proiect comun de armament in valoare de mai multe miliarde de euro, ce include dezvoltarea unui tanc de lupta de viitoare generatie, relateaza dpa, relateaza Agerpres.

10 propoziții care iți pot schimba perspectiva despre viața

19:40, 26.04.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Dau mai departe cateva idei care circula in mediul online și pe care le gasesc utile daca le acordam suficienta considerație: Oamenii nu sunt impotriva ta. Ei sunt pentru ei. Urca munții nu ca sa te vada lumea, ci pentru ca tu sa vezi lumea. Invața mai multe […] Articolul…

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Batranul de 80 de ani care nu are ce manca zile intregi! Nea Vasile traiește intr-o saracie lucie, uitat de toata lumea și abandonat de statul roman!

18:05, 09.03.2024 - Nea Vasile locuiște intr-o casa dintr-un sat parasit din județul Bacau și a uitat ce inseamna o farfurie cu mancare calda. In varsta de 80 de ani, batranul se simte parasit de lumea intreaga și tradat de statul roman, dupa o viața de munca!VEZI AICI IMAGINI ȘI DETALII CU UN PUTERNIC IMPACT…

Un roman a fost prins in Franța cu doi adolescenți vietnamezi ascunși in gențile de voiaj din portbagajul sau

15:31, 01.02.2024 - Un roman a fost condamnat la 3 ani de inchisoare de o instanța din Franța, dupa ce a fost prins in timp ce incerca sa ajunga in Anglia cu doi adolesecenți de origine vietnameza ascunși in genți care se se aflau in porbagajul sau, informeaza Actu.fr.


Ce parere ai despre aceasta stire?