Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Buble a vorbit despre sarcină. Artista a făcut lumină

Publicat:

În ultima vreme, presa a speculat ca ar fi însarcinata, asta dupa ce a urcat pe scena îmbracata într-o camasa larga ce parea ca îi mareste abdomenul.

De aici si pâna la întrebarile curiosilor nu a mai fost decât un pas, iar le-a raspuns fanilor sai la cea mai arzatoare întrebare. "Esti însarcinata?", a scris un internaut. Cântareata n-a stat prea mult pe gânduri si i-a dat imediat replica. "Numai gravidele au pofte?", l-a luat artista la zor.

Se iubeste cu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lidia Buble vorbește despre tradare, defecte și schimbare! Ce nu va face absolut niciodata cantareața / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Lidia Buble spune ca a fost tradata de foarte multe ori. Artista vorbește și despre ceea ce considera ea a fi defect, dar și despre schimbarile pe care le-a facut. Mai mult, a marturisit și ce nu ar face niciodata, chiar daca, la un moment dat, "s-a pus presiune" asupra ei.

De ce nu a ramas Theo Rose insarcinata cu Alex Leonte. Au avut o relație timp de 5 ani: ”O femeie știe...”

17:30, 03.04.2024 - Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani, dar și-au spus „adio”. La scurt timp, vedeta a anunțat o noua relație cu Anghel Damian, apoi a oferit marea veste ca este insarcinata cu micuțul Sasha. Cantareața a povestit cum a ajuns la o schimbare atat de radicala in viața sa, intr-un…

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Știrile Antena Stars. Luxul și opulența din Alpii Francezi se platesc scump! Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simpla pizza

19:45, 28.03.2024 - Lidia Buble a avut o parte de vacanța de vis in Alpii Francezi, loc preferat de milionarii lumii. Cantareața a avut un șoc in momentul in care a scos o suma uriașa de bani doar pentru achitarea unei singure pizze.

EXCLUSIV. Vladuța Lupau, insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat cantareața marea veste / VIDEO

20:30, 23.03.2024 - Zi speciala pentru Vladuța Lupau. Artista se pregatește de venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața ei, caci este insarcinata din nou. Cantareața a pregatit un moment special in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a dat vestea cea mare.

Lidia Buble le-a aratat tuturor inelul primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Ce spune artista despre relația lor. „E mai mult decat aș fi visat”

14:51, 16.02.2024 - Lidia Buble și Horațiu Nicolau formeaza un cuplu de 3 ani, iar artista spune ca este mai fericita ca niciodata. Artista a declarat in repetate randuri ca iși dorește sa devina mama și sa se casatoreasca, insa pana acum, nu a vorbit despre eveniment, semn ca ea și afaceristul nu au planuit nimic.Invitata…

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?