Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liam Payne de la One Direction și iubita lui s-au despărțit: „Sunt dezamăgit de...”. Se logodiseră în vara anului trecut

Publicat:

Veste „bomba” in showbiz-ul internațional. de la și iubita lui, fotomodelul , s-au desparțit. Zvonurile au fost confirmate chiar de catre artist. Astfel, cei doi și-au spus „adio” la aproximativ un an de la logodna, el oferindu-i in vara lui 2020 un inel superb, in valoare de 3 milioane de dolari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, din nou impreuna! Cei doi s-au impacat, dupa ce au anunțat a doua desparțire: ”Noua mea iubita” / FOTO

21:00, 17.04.2024 - Veste bomba in showbiz-ul romanesc! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formeaza din nou un cuplu! La cateva saptamani dupa ce au anunțat cea de-a doua desparțire, cei doi s-au afișat din nou impreuna! Imaginea pe care au postat-o de aceasta data a starnit multe reacții!

Corina Caciuc a nascut! Laurențiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara! / FOTO

20:55, 31.03.2024 - Veste bomba in showbiz-ul romanesc! Corina Caciuc a nascut in urma cu puțin timp! Laurențiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara! Iubita lui a publicat și prima imagine de la cel mai frumos moment! Iata ce mesaj emoționant a transmis!

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?