Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lecturi de weekend: Revolta. În tranșeele luptei împotriva globalizării

Publicat:

Autor:  Stelian ȚURLEA Nadav Eyal este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Israel, caștigator al premiului Sokolov (echivalentul premiului Pulitzer in Israel). Este licențiat al Facultații de Drept din cadrul Universitații Ebraice din Ierusalim și a obținut o diploma de masterat in politici globale la London School of Economics. Corespondent de știri internaționale al postului israelian de televiziune Reshet 13, publica și articole de opinie in „Yediot Aharont“, cel mai difuzat ziar din Israel. In 2016, cu cateva luni inainte de alegerile prezidențiale din , Eyal a difuzat…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla reduce prețurile unor modele in Europa, dupa ce a anunțat reduceri și in SUA

18:55, 21.04.2024 - Tesla reduce prețurile unor modele in Germania și in alte țari din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat duminica un purtator de cuvant, potrivit Reuters. Masura vine in contextul in care compania a dezvaluit ca reduce prețurile in China și in Statele Unite. CITEȘTE ȘI – Tesla reduce cu 2.000…

Țarile cu cea mai mare rezerva de aur pe cap de locuitor / Pe ce loc se afla Romania și cum au platit comuniștii importurile de cereale din Rusia cu rezerva de aur

09:10, 18.03.2024 - Statele Unite ale Americii dețin cea mai mare rezerva de aur din lume, aproape cat rezervele de aur ale urmatoarelor 3 țari din topul statelor cu cele mai mari rezerve: Germania, Italia și Franța. Topul e completat de Rusia, China și Elveția. Calculata pe cap de locuitor, rezervele de aur arata un cu…

Grecia spera sa obtina un rol-cheie in apararea UE

00:11, 05.03.2024 - Grecia, gazda sediului operatiunii UE de a proteja navele de atacurile rebelilor yemeniti houthi in Marea Rosie, spera sa joace un rol mai central in asigurarea securitatii blocului celor 27 de natiuni, a declarat ministrul apararii elen, Nikos Dendias, citat ieri de Agenția Reuters, preluata de Agerpres.…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Moda mașinilor electrice franeaza brusc - Mașinile cu motoare pe combustie interna revin pe creștere (studiu Deloitte)

00:10, 24.02.2024 - Consumatorii de pe pietele dezvoltate, atat din Europa, cat si de peste Ocean, se uita la pret atunci cand isi aleg o masina noua, iar performanta vehiculelor este pe primul loc in optiunile cumparatorilor din China si Coreea de Sud, timp in care masinile cu motoare pe combustie interna revin pe crestere…

Un european, un american și un asiatic merg sa-și cumpere o mașina. La ce se uita mai atent fiecare dintre ei

13:25, 23.02.2024 - Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru pentru consumatorii de pe piețele din Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est (62%), iar performanța vehiculelor, pentru cumparatorii…

Prețul, primul criteriu in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere in preferințele consumatorilor

12:40, 23.02.2024 - Studiu Deloitte Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru urmatoarea mașina pentru consumatorii de pe piețele dezvoltate, inclusiv Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Italia a inregistrat un excedent comercial in 2023, datorita reducerii facturii la energie

15:55, 15.02.2024 - Deficitul balantei energetice a fost aproape injumatatit anul trecut, scazand la -64,3 miliarde de euro, dupa ce in 2022 fusese de -110,9 miliarde. Cea de-a treia economie din zona euro inregistrase un deficit comercial de 34 de miliarde de euro in 2022, din cauza cresterii preturilor la energie, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?